Boeing înregistrează o îmbunătățire semnificativă a producției de avioane 737 MAX

Boeing înregistrează o îmbunătățire semnificativă a producției de avioane 737 MAX
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iul 2024

Boeing a înregistrat o îmbunătățire semnificativă a producției la fabrica sa de aeronave 737 MAX, a declarat noua directoare pentru avioane comerciale, Stephanie Pope, în timp ce producătorul de avioane american se luptă pentru a depăși o criză de siguranță, transmite Reuters.

Declarațiile de la Londra, înainte de evenimentul Farnborough Airshow din această săptămână, marchează prima ocazie când Stephanie Pope se adresează reporterilor de când a fost numită, la începutul acestui an, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Azerbaidjanul, către UE: Nu putem fi doar un pompier care livrează gaze odată la 3-6 luni CITEȘTE ȘI Azerbaidjanul, către UE: Nu putem fi doar un pompier care livrează gaze odată la 3-6 luni
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Grupul Boeing este blocat în criză după ce un panou fix de ușă al unui avion 737 MAX 9 a explodat în aer, în ianuarie, ceea ce a determinat o încetinire a producției avionului său cel mai bine vândut, precum și un control de reglementare și legal sporit.

De asemenea, Boeing a acceptat să pledeze vinovat pentru o acuzație de conspirație pentru fraudă penală, în urma unei anchete legate de două accidente mortale anterioare ale unor avioane 737 MAX.

Compania înregistrează ”o îmbunătățire semnificativă a fluxului fabricii noastre de 737”, a spus Pope reporterilor, vorbind la un panel cu alți doi directori Boeing.

Taxele la Medicina din București pentru studenții străini pot crește. România a devenit un magnet în domeniu CITEȘTE ȘI Taxele la Medicina din București pentru studenții străini pot crește. România a devenit un magnet în domeniu

Pope a devenit CEO al diviziei comerciale a Boeing, ca parte a unei restructurări mai ample a managementului, care va duce la demisia CEO-ului David Calhoun până la sfârșitul anului.

Aceasta a reiterat observațiile companiei conform cărora producătorul de avioane se așteaptă să readucă producția de avioane MAX la o rată de aproximativ 38 pe lună până la sfârșitul anului 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
737 max