VIDEO O nouă gafă a lui Joe Biden

VIDEO O nouă gafă a lui Joe Biden
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 10:27

Președintele american Joe Biden a comis o nouă gafă, în timpul unui discurs, în toiul unor îngrijorări pe tema formei în care se află în interiorul Partidului Democrat,

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Joe Biden a luat cuvântul într-un centru de Operațiuni de Urgență, la Washington, pentru a vorbi despre condițiile meteorologice din Statele Unite, scrie News.ro.

Rosneft și Lukoil taie din exporturile de petrol din portul Novorossiisk, de la Marea Neagră CITEȘTE ȘI Rosneft și Lukoil taie din exporturile de petrol din portul Novorossiisk, de la Marea Neagră

În timpul discursului, Joe Biden se pare că s-a ”lipit” un pic cam mult de textul de pe prompter și a citit, din greșeală, o instrucțiune care îi era adresată - ”spune din nou”.

”Căldura extremă este prima cauză a mortalității legate de condițiile meteorologice în Statele Unite, depășind inundațiile, uraganele și tornadele la un loc”, a declarat el.

”Spune din nou la un loc”, a continuat el.

Această secvență a fost partajată masiv pe X.

Unii navigatori pe Internet consideră scena ”jenantă”, ”ridicolă” sau ”tristă”.

Președintele american nu este la prima gafă de acest fel.

În 2022, într-un discurs despre avort, democratul a declarat ”repetă fraza”, o instrucțiune care voia să-i amintească să sublinieze acea declarație din discurs.

FOTO Start pentru construcția Fazei 2 a ansamblului rezidențial My Place North CITEȘTE ȘI FOTO Start pentru construcția Fazei 2 a ansamblului rezidențial My Place North

Navigatorii au reacționat atunci cu mult umor.

Însă consecințele acestei noi gafe ar putea să fie mult mai îngrijorătoare.

Gafele - confuzia numelor unor șefi de stat, dialogul cu o defunctă sau somnolența în timpul unor evenimente - au devenit o adevărată marcă a președintelui și nu mai fac pe nimeni să râdă în tabăra democrată.

În urma unei dezbateri dezastruoase cu fostul președinte Donald Trump, la Atlanta, joia trecută, doi democrați aleși în Congres i-au cerut președintelui să se retragă din cursa în alegerile prezxidențiale din toamnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
joe biden
sua
gafa