Rusia a lansat un atac masiv aerian asupra Kievului, susține armata ucraineană

Rusia a lansat un atac masiv aerian asupra Kievului, susține armata ucraineană
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2024

Kievul și restul Ucrainei se află sub alerte aeriene, forțele ariene avertizând în privința unor atacuri ruse la scară mare, după ce mai multe valuri de atacuri au avut loc și în cursul nopții, relatează Reuters.

În țară au putut fi auzite mai multe explozii, dintre cele mai recente la Kiev, în primele ore ale dimineții, când sistemele de apărare aeriană au respins un atac aerian, potrivit unui martor citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Co-fondator AlmaCalma Guesthouse. Dorința a doi fotografi de a „salva” o casă veche: Salvarea unei case e experiența aia care schimbă total viața. Recomandăm celor care vin \ CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Co-fondator AlmaCalma Guesthouse. Dorința a doi fotografi de a „salva” o casă veche: Salvarea unei case e experiența aia care schimbă total viața. Recomandăm celor care vin "să nu facă nimic"
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Rusia a lansat două valuri de atacuri cu drone mai devreme în cursul nopții, a anunțat armata ucraineană, dar nu există momentan informații privind producerea de pagube sau de victime, scrie Agerpres.

Până la zece drone au fost distruse la apropierea de oraș în regiunea din jurul Kievului la circa 02.30 GMT, a declarat Serhii Popko, șeful administrației militare, pe aplicația de mesagerie Telegram.

Rusia nu a comentat până în prezent aceste informații. Atât Rusia, cât și Ucraina neagă că vizează civili prin loviturile lor aeriene, despre care susțin că au drept scop distrugerea infrastructurii cheie pentru efortul de război al adversarului.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
atac
ucraina