Superbet Group anunță noi numiri în echipa de conducere. Sacha Dragic revine în executiv, în poziția de co-CEO al grupului

Superbet Group anunță noi numiri în echipa de conducere. Sacha Dragic revine în executiv, în poziția de co-CEO al grupului
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2024

Superbet Group anunță numiri cheie la nivelul echipei de conducere. Sacha Dragic, fondatorul Superbet, revine în conducerea executivă a grupului și va împărți poziția de CEO cu Jimmy Maymann, actualul CEO.

În același timp, a fost anunțată și noua echipă de conducere a grupului Superbet. Sameen Jalal a fost numit Chief Technology Officer, înainte de Superbet fiind în mai multe poziții de conducere la Facebook, precum și liderul echipei de applied machine learning din cadrul companiei Wayve. Andrei Dușu, noul Chief Product Officer, a ocupat poziții de conducere la Google și a fost Chief Product Officer la Eversync, companie pe care a co-fondat-o. Albert Simsensohn, care s-a alăturat Superbet după ce a deținut roluri de conducere la McKinsey și Meta, a fost numit Chief Operating Officer.

Urmărește-ne și pe Google News

„Ne propunem mereu să obținem mai mult, iar după ce am analizat toate oportunitățile pe care le avem în față, mi-a fost clar că trebuie să ne consolidăm echipa de conducere. Lucrând îndeaproape cu Sacha și Jimmy, am certitudinea că formează un tandem robust, care, alături de noua echipă de conducere, va contribui la realizarea ambițiilor globale într-un ritm mai rapid și mai eficient. Totodată, sunt încântat de numirile lui Sameen, Andrei și Albert, profesioniști cu o experiență impresionantă în dezvoltarea unor platforme digitale care au avut succes la nivel global”, spune Hans-Holger Albrecht, Președinte al Consiliului de Administrație, Superbet Group.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Elon Musk este pe cale să devină primul deținător al unei averi de 1 trilion de dolari CITEȘTE ȘI Elon Musk este pe cale să devină primul deținător al unei averi de 1 trilion de dolari

„Anul acesta am realizat pași deosebit de importanți în procesul de a deveni o companie orientată spre inovație și excelență în materie de produs. Am dezvoltat o strategie câștigătoare la nivel regional, de aceea suntem lider de piață în România, am devenit brandul numărul unu în Belgia, avem o cotă de piață foarte consistentă în Polonia și țintim un loc pe podiumul comercial în Serbia. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că am intrat în piața din Brazilia, există o gamă de oportunități globale pe care vrem să le valorificăm. Este clar că revenirea lui Sacha în executivul companiei va avea un impact profund, care ne va ajuta să ne mișcăm rapid către următoarea fază de creștere. Totodată, cele trei noi numiri în grupul de C-Suite ne consolidează organizațional și creează o fundație solidă de business. De aceea, sunt încântat să colaborez mai strâns cu Sacha și cu restul echipei de conducere pentru a accelera creșterea piețelor Superbet, la nivel internațional” , a spus Jimmy Maymann, Co-CEO al Superbet Group.

În aproximativ un deceniu și jumătate, Superbet a reușit să-și extindă rapid modelul de afaceri, devenind lider de piață în mai multe țări din regiunea Europei Centrale și de Est. Continuând procesul accelerat de expansiune globală, la sfârșitul anului 2023, Superbet a realizat un pas important prin intrarea în piața din Brazilia, unde deja a stabilit parteneriate importante cu renumite cluburi locale de fotbal, precum Fluminense și São Paulo.

„Am gândit strategia de dezvoltare a Superbet pe termen lung și cu obiective foarte ambițioase. Sunt mulțumit să văd progresul și viteza cu care echipa noastră a extins portofoliul de piețe internaționale. Consider că beneficiem de oportunități semnificative în viitorul apropiat și, de aceea, am decis că este momentul potrivit să revin în companie și să consolidăm echipa de conducere cu experți în scalarea unor platforme digitale la nivel global. Mă bucură numirile lui Sameen, a lui Andrei și a lui Albert în poziții cheie. Aceștia se alătură unei excepționale echipe de leadership cu care voi colabora, împreună cu  Jimmy, pentru a ne realiza obiectivele strategice și planurile de creștere”, Sacha Dragic, fondator și Co-CEO, Superbet Group.

Fondată în anul 2008, Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România. De asemenea, grupul este prezent în 12 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia, Polonia, Serbia și Brazilia.

Era bufetului suedez, la final? Soluțiile la care apelează un bucătar cu o stea Michelin CITEȘTE ȘI Era bufetului suedez, la final? Soluțiile la care apelează un bucătar cu o stea Michelin

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, cel mai mare fond de investiții din lume, care a realizat, în 2019, o investiție strategică minoritară în valoare de 175 milioane Euro.

Superbet este membru al IBIA (Asociația Internațională de Integritate în Betting) și singura companie românească premiată de patru ori în cadrul Central & Eastern European Gaming Conference cu trofeul de excelență în regiune: Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet group
sacha dragic