Packeta își extinde rețeaua de puncte pick-up în marile orașe din România. Înțelegere cu Diverta, în insolvență

Packeta își extinde rețeaua de puncte pick-up în marile orașe din România. Înțelegere cu Diverta, în insolvență
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:20

Packeta România, subsidiara grupului ceh Packeta. platformă digitală globală pentru comerțul online, semnează un parteneriat cu lanțul de magazine de birotică și papetărie Diverta, prin care adaugă 17 noi puncte pick-up în rețeaua sa națională.

Packeta România a anunțat recent extinderea rețelei de magazine online și selleri parteneri la peste 1.800, aproape dublu față de acum un an.

Urmărește-ne și pe Google News
Record la eMAG - Când va fi Black Friday. Cea mai timpurie dată din istoria companiei ANUNȚ CITEȘTE ȘI Record la eMAG - Când va fi Black Friday. Cea mai timpurie dată din istoria companiei ANUNȚ
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În paralel, Packeta Group a investit în extinderea rețelei de puncte pick-up și în îmbunătățirea serviciilor oferite la nivel internațional. În prezent, Packeta Group deține o rețea de peste 16.000 de puncte pick-up proprii, inclusiv peste 6.900 de lockere Z-BOX și peste 144.000 de puncte pick-up partenere și livrează colete pentru peste 49.000 de magazine online.

Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerțul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România din 2017.

FOTO Undă verde - Cramele Recaș intră în una dintre cele mai importante case de vinuri din România și pregătește cea mai mare linie de îmbuteliere din Europa de Est CITEȘTE ȘI FOTO Undă verde - Cramele Recaș intră în una dintre cele mai importante case de vinuri din România și pregătește cea mai mare linie de îmbuteliere din Europa de Est

Packeta România a înregistrat, în 2023, afaceri de 21,7 milioane de euro, în creștere cu aproape 30% față de anul anterior.

În anul 2023, Packeta Group a transportat aproape 106 milioane de colete și colaborează, în prezent, cu peste 49.000 de magazine online și selleri.

Compania a anunțat că, pentru anul acesta, obiectivele includ parteneriate strategice cu platforme de comerț online, magazine online mari, marketplace-uri și companii logistice, pentru a asigura accesul la inovații și menținerea unui avantaj competitiv. De asemenea, compania urmărește adoptarea tehnologiilor verzi în cadrul depozitelor pentru creșterea eficienței energetice și sustenabilitate.

Profit.ro a anunțat în vara anului 2022 că lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, reintrat în insolvență în vara anului 2021, de această dată pe fondul pandemiei care a închis la un moment dat inclusiv toate librăriile din țară, a fost vândut pe suma simbolică de 1 leu, alături însă de alte clauze și obligații contractuale, către antreprenorul Augustin Drăgan, care a mai încheiat anterior tranzacții cu Octavian Radu, fondatorul Diverta.

Jumbo pregătește noi investiții în România. Recent a acuzat înrăutățirea condițiilor de piață. \ CITEȘTE ȘI Jumbo pregătește noi investiții în România. Recent a acuzat înrăutățirea condițiilor de piață. "Situația actuală seamănă cu criza pandemică!"

Diverta are în momentul de față 17 magazine la nivel național, dintre care 4 în București, iar restul în provincie.

Planul de revenire al Diverta a fost prezentat AICI de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
packeta
pick-up