Mitiska REIM deschide un nou parc de retail în România

Mitiska REIM deschide un nou parc de retail în România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:26

Mitiska REIM, principalul investitor specializat în parcuri de retail din Europa, a anunțat deschiderea unui nou parc de retail în orașul Pitești, România, unul dintre cele patru noi proiecte de dezvoltare planificate de Mitiska REIM pentru piața românească în următorii doi ani.

Noul Pitesti Shopping Park are ca ancoră principală un supermarket Kaufland de 5.700 metri pătrați, deținut în proprietate, și include 15 unități comerciale cu o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 17.285 metri pătrați. Noul parc de retail oferă o gamă variată de mărci naționale și internaționale, inclusiv TEDi, Pepco, KiK, sala de fitness Clever Fit, și primul magazin Leroy Merlin și primul drive-through Burger King din oraș.

Cărțile lui Han Kang, laureata Premiului Nobel pentru Literatură, epuizate de pe rafturile librăriilor în Coreea de Sud CITEȘTE ȘI Cărțile lui Han Kang, laureata Premiului Nobel pentru Literatură, epuizate de pe rafturile librăriilor în Coreea de Sud
Urmărește-ne și pe Google News

Dezvoltat în numele fondului FRI 2 și în parteneriat cu Square 7 Properties, acest nou proiect este primul dezvoltat de Mitiska REIM în România care include panouri solare pe acoperiș. Finanțarea dezvoltării parcului de retail a fost oferită de Erste Group AG.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Mitiska REIM are sediul în Belgia și este principalul investitor specializat în imobiliare de conveniență din Europa, care include parcuri de retail, proiecte industriale ușoare multi-let, depozite de auto-stocare și logistică urbană. Strategia de investiții a companiei capitalizează tendințele convergente din aceste sectoare și cererea tot mai mare pentru locații urbane de completare din partea unei game variate de utilizatori finali care oferă locații accesibile, clădiri la prețuri rezonabile, design flexibil și soluții sustenabile.

În ultimii 12 ani, Mitiska REIM a atras cinci fonduri și a construit un portofoliu de 92 de proprietăți, reprezentând aproximativ 1.200.000 metri pătrați de suprafață închiriabilă în Belgia, Olanda, Franța, Germania, Spania, Portugalia, România, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Bulgaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
mitiska reim
parc de retail