VIDEO&FOTO Ion Țiriac pregătește un turn cu 14 etaje pe malul lacului

VIDEO&FOTO Ion Țiriac pregătește un turn cu 14 etaje pe malul lacului

Terenul văzut de la etajul 10 din One Verdi Park

Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 22:24

Omul de afaceri Ion Țiriac, fostul mare tenisman al României, pregătește un bloc înalt de 14 etaje, pe malul lacului Tei din capitală, lângă proietul One Lake Club.

Pe teren se află două construcții și se află chiar lângă parcela pe care Țiriac a vândut-o către One United Properties, arată Economica.

Urmărește-ne și pe Google News

Profit.ro a anunțat în 2021 că dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, cumpără de la o societatea parte din grupul Țiriac un teren de peste 21.100 metri pătrați, pe malul Lacului Tei din București, tranzacție de 15 milioane euro.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
EXCLUSIV FOTO Romeo Pomponiu, proprietarul magazinelor Steilmann, cumpără o fostă fabrică pentru un proiect de amploare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Romeo Pomponiu, proprietarul magazinelor Steilmann, cumpără o fostă fabrică pentru un proiect de amploare

One United a transmis atunci că vrea să dezvolte pe acest amplasament un nou proiect imobiliar, One Lake Club, conceput ca un club rezidențial cu apartamente cu design contemporan.


ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: "Săraca Diverta... dacă nu e nimeni în mall, pot să stau și în cap!"

One United Properties, companie fondată în 2007 de bancherii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, domină nișa apartamentelor de lux.

Profit.ro a scris în exclusivitate că investitorul a vândut în 2020 un penthouse din cadrul proiectului One Mircea Eliade cu prețul record de 6,8 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
element invest partners
one cotroceni park