VIDEO Delfinariul Constanța va fi modernizat. Va avea și pereți de sticlă

VIDEO Delfinariul Constanța va fi modernizat. Va avea și pereți de sticlă
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 21:12

Lucrările pentru realizarea unui nou bazin la Delfinariul din Constanța sunt estimate acum că vor fi finalizate în cel mult un an.

Cum va arăta delfinariul poate fi văzut VIDEO aici

Va fi un bazin de antrenament și de relaxare, care va avea pereți de sticlă, iar vizitatorii îi vor putea vedea pe delfini și în afara spectacolelor, atunci când se antrenează, se odihnesc sau se joacă, conform Radio Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
INEDIT Investitor la Nvidia, ajuns milionar stând acasă șomer și jucând World of Warcraft: Concediat de un manager rău dintr-o companie în prăbușire, am pus cecul de concediere cu 4.000 dolari la ei! CITEȘTE ȘI INEDIT Investitor la Nvidia, ajuns milionar stând acasă șomer și jucând World of Warcraft: Concediat de un manager rău dintr-o companie în prăbușire, am pus cecul de concediere cu 4.000 dolari la ei!
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Proiectul, finanțat cu 17 milioane de lei de Consiliul Județean Constanța, mai prevede ca noul bazin să fie amenajat și pentru terapia cu delfini.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă valorificarea elementelor turistice prin extinderea și dotarea la standarde europene a infrastructurii Delfinariului din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Mai precis, vor fi realizate lucrări de extindere a bazinului existent prin adăugarea unui bazin de 3.094 metri cubi.

Numărul angajaților statului merge doar în sus. Sectorul public a crescut și în martie, iar totalul actualei guvernări a ajuns la aproape 12.300 de posturi în plus CITEȘTE ȘI Numărul angajaților statului merge doar în sus. Sectorul public a crescut și în martie, iar totalul actualei guvernări a ajuns la aproape 12.300 de posturi în plus

Totodată, vor fi executate lucrări pentru realizarea unei zone ce va putea fi descoperită în sezonul favorabil (aproximativ 8 luni/an), dar și realizarea unei suprafețe vitrate acrilice pentru creșterea activității de interacțiune cu delfinii.

Proiectul va fi finanțat prin Programul pentru dezvoltarea investițiilor în turism - Masterplanul investițiilor in turism și a criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiții in turism, aprobat prin HG 558/2017.

Cu afaceri în scădere, SN Radiocomunicații vrea să facă bani din panotaj stradal, prin închirierea unui teren în zona Snagov CITEȘTE ȘI Cu afaceri în scădere, SN Radiocomunicații vrea să facă bani din panotaj stradal, prin închirierea unui teren în zona Snagov

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost proiectat în anul 1970 și realizat în 1972, constituind prima formă muzeistică de acest gen din România și prima din sud-estul Europei la acea vreme.

viewscnt
Afla mai multe despre
constanta
delfinariu
licitatie
oferte