FOTO&DOCUMENT PSD și-a cumpărat sediul din Băneasa de la Romaero

FOTO&DOCUMENT PSD și-a cumpărat sediul din Băneasa de la Romaero
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 25 apr 2024

Partidul Social Democrat (PSD) și-a cumpărat sediul din cartierul bucureștean Băneasa, cu tot cu curtea aferentă, de la compania de stat strategică de apărare cu profil aeronautic Romaero, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Președintele partidului, Marcel Ciolacu, le-a spus anterior colegilor săi că respectiva clădire, moștenire din guvernarea Năstase, ″este un simbol pentru PSD″.

FOTO&DOCUMENT PSD și-a cumpărat sediul din Băneasa de la Romaero

Social-democrații au achiziționat imobilul, care găzduia și un cămin de nefamiliști al Romaero, la o licitație organizată de companie, contra sumei de 17,612 milioane lei cu tot cu TVA, echivalentul a circa 3,57 milioane euro, la cursul mediu BNR din luna respectivă. Prețul de pornire fusese de aproximativ 3 milioane euro.

EXCLUSIV Lege pregătită pentru crearea fondurilor de investiții imobiliare de tip REIT, listate la bursă și scutite de impozite. Și statul poate înființa astfel de firme CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lege pregătită pentru crearea fondurilor de investiții imobiliare de tip REIT, listate la bursă și scutite de impozite. Și statul poate înființa astfel de firme

Romaero a intrat în insolvență în ianuarie anul acesta, în urma cererii proprii, cu datorii exigibile de peste 763 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
psd sediu romaero
romaero insolvență
romaero vânzări clădiri
psd romaero
psd adrian năstase