O nouă companie americană intră în România. "Această mișcare ne permite să profităm de bogatul talent tehnic al României.”

O nouă companie americană intră în România. "Această mișcare ne permite să profităm de bogatul talent tehnic al României.”
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris ieri, 12:12

Vyrian Incorporated, furnizor american de soluții pentru lanțul de aprovizionare cu hardware și semiconductori, deschide un birou în Timișoara, extinzându-și astfel amprenta europeană.

"Suntem încântați să ne stabilim prezența în România. Această mișcare ne permite să profităm de bogatul talent tehnic al României și ne poziționează mai aproape de baza noastră de clienți în creștere din Europa de Est”, spune Tony Sivasothy, CEO al Vyrian.

Urmărește-ne și pe Google News
Lidl se extinde în România CITEȘTE ȘI Lidl se extinde în România
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Noul birou din România al lui Vyrian se va concentra pe vânzări, asistență pentru clienți și dezvoltarea de soluții personalizate pentru piețele locale și regionale. 

Compania are venituri anuale de 7 milioane dolari și birouri în SUA, Mexic, Columbia, Canada, Belgia, Germania, Egipt, India, Hong Kong, China.

viewscnt
Afla mai multe despre
vyrian
timisoara