Victoria echipei naționale de fotbal cu Lituania a adus cifre record în audiențe pentru Prima TV

Victoria echipei naționale de fotbal cu Lituania a adus cifre record în audiențe pentru Prima TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2024

Naționala lui Mircea Lucescu a adus bucuria în inimile a milioane de români. La finalul partidei cu Lituania din UEFA Nations League tricolorii au învins cu 3-1 și și-au asigurat primul loc în grupă după primele două partide, cu maximum de puncte.

Victoria Naționalei a adus cifre record în audiențe pentru Prima TV, care a fost lider de piață pe toate categoriile de public. În fiecare minut al meciului, la nivel național (All+g), peste 1,6 milioane de telespectatori au privit partida din Ghencea.  Potrivit datelor Kantar Media, 27.6% din cei care se uitau la televizor în intervalul 21:45-23:40, erau la Prima TV.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ Noi restricții de circulație în nordul Capitalei pentru lucrările la metroul de Otopeni. Cât din DN1 va fi afectat din 12 septembrie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Noi restricții de circulație în nordul Capitalei pentru lucrările la metroul de Otopeni. Cât din DN1 va fi afectat din 12 septembrie
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

La nivel național, 21-59, Prima TV a înregistrat 9,54 puncte de rating și o cotă de piață de 30.7%. La mare distanță, pe poziția secundă, se clasa Pro TV (5,68 % rating) și Antena 1 (4,34 % rating).

La nivelul întregii țări, peste 2,7 milioane de români au urmărit cel puțin un minut din partida România-Lituania, iar în minutul de aur (22:32), la Prima TV, se uitau 1.9 milioane de spectator.

Și la nivel urban, 18-54, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever a fost lider absolut, la mare distanță de competitori. Prima TV a inregistrat, potrivit Kantar Media, 10.68% rating și o cotă de piață de 36.2%.

Unu din doi bărbați din România care se aflau în fața micului ecran urmăreau evoluția Naționalei la Prima TV. În această categorie, bărbați 18+ urban (+g), Prima TV a înregistrat 17.4% rating cu o cotă de piață de 43,8%.

Generația de Suflet își continuă aventura în UEFA Nations League și luptă pentru calificarea la Cupa Mondială din 2026.

Meciurile României la Prima TV

o   Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45
Cipru – România

o   Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45
România – Cipru

viewscnt
Afla mai multe despre
uefa nations league
prima tv
audiente