WhatsApp va permite apelarea numerelor care nu sunt salvate în agendă

WhatsApp va permite apelarea numerelor care nu sunt salvate în agendă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 mai 2024

Cea mai populară aplicație de comunicare lucrează la o funcție ce va permite utilizatorilor să plaseze apeluri chiar și în cazul unor numere pe care nu le au deja în agenda de contacte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Versiunea beta a aplicației WhatsApp de Android a primit, în urma celui mai recent update, un așa-numit dialer, similar cu cel din aplicația dedicată apelurilor telefonice de pe smartphone-uri.

Cu acest dialer, se pot tasta cifrele și apela orice număr de telefon pentru a vorbi inclusiv cu persoane ale căror numere de telefon nu sunt deja salvate.

Microsoft, reclamat privind practicile în domeniul cloud CITEȘTE ȘI Microsoft, reclamat privind practicile în domeniul cloud

Astfel, utilizatorii scapă de a adăuga în agendă un număr înainte de a putea realiza un apel prin WhatsApp.

Aceasta facilitate este testată alături de o funcție similară, care permite trimiterea de mesaje către numere noi, care sunt salvate în agendă.

Ambele funcții au rolul de a facilita comunicarea cu alte persoane decât cele cunoscute și salvate în agenda de contacte, în ceea ce reprezintă o altă serie de facilități pe care WhatsApp trebuia să le aibă de mult.

Nu se cunoscute, deocamdată, când vor fi lansate și când vor putea fi folosite de toți utilizatorii cele două noi opțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
dialer
comunicare
aplicație