Motorola a lansat un tracker pentru Android

Motorola a lansat un tracker pentru Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris miercuri, 21:16

Alături de noile smartphone-uri pliabile Razr, Motorola va aduce pe piață și un tracker pentru localizarea obiectelor care funcționează cu rețeaua Google Find My Device.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Moto Tag este tracker pentru smartphone-urile cu Android care va funcționa într-un mod similar AirTag-urilor dezvoltate de Apple.

Principalul atu al lui Moto Tag este compatibilitatea cu proaspăt upgradata rețea Find My Device a celor de la Google.

Amazon lucrează la un chatbot care să concureze cu ChatGPT CITEȘTE ȘI Amazon lucrează la un chatbot care să concureze cu ChatGPT

Asta înseamnă că, pentru localizarea obiectelor, se apelează atât la smartphone-urile cu Android active, cât și la trackerele altor producători care funcționează în această rețea.

Altfel, Moto Tag realizează localizarea atât prin Bluetooth, cât și prin ultra wideband. Aceasta din urmă oferă un nivel mai ridicat de precizie în localizare, cu condiția ca și dispozitivul căutat să aibă un cip UWB.

Moto Tag are certificare IP67, ceea ce înseamnă că o scurtă scufundare în apă nu ar trebui să-l afecteze, iar bateria CR2032 are trebui să ofere suficientă energie pentru un an.

Moto Tag va intra pe piață pe 2 august și va costa 29 de dolari. Vor fi comecializate și seturi compuse din patru trackere, care vor costa 99 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
tracker
android
moto tag