FOTO Williams profită de pauză și vinde acțiuni de 100 milioane lire sterline

FOTO Williams profită de pauză și vinde acțiuni de 100 milioane lire sterline
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 19:00

Williams a profitat de pauza competițională, de 3 săptămâni, din întrecerile la Formula 1 și a vândut acțiuni în valoare de 100 milioane lire sterline, conform RacingNews365.

Echipa cu sediul la Grove a precizat că a vândut acțiunile în data de 11 octombrie, între Marele Premiu de la Singapore și cel din week-end de la Austin, arată G4Media.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&FOTO Guvernul a semnat cu Continental, Bosch și NXP Semiconductors finanțările pentru dezvoltarea microelectronicii în România CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Guvernul a semnat cu Continental, Bosch și NXP Semiconductors finanțările pentru dezvoltarea microelectronicii în România
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Dorilton Capital a achiziționat echipa britanică în luna august a lui 2020 în schimbul sumei de 152 de milioane de lire sterline.

FOTO Williams profită de pauză și vinde acțiuni de 100 milioane lire sterline

Între timp, Forbes a evaluat Williams în luna iunie a anului trecut la 750 de milioane de dolari. Este cea mai mică valoare a unei echipe dintre cele zece care iau parte în prezent la Formula 1.

Noul proprietar a anunțat că a investit 552.4 milioane de dolari de la preluarea echipei, iar ultima mișcare este semnarea unui contract multianual cu Carlos Sainz, cel care în prezent este pilotul celor de la Scuderia Ferrari.

VIDEO Francezii de la Groupe Atlantic încep o nouă investiție în România CITEȘTE ȘI VIDEO Francezii de la Groupe Atlantic încep o nouă investiție în România

Începând din 2025, Alex Albon și Carlos Sainz vor fi piloții pe care se va baza echipa Williams.

De-a lungul istoriei, Williams a reușit să câștige 7 titluri la piloți (primul în 1980, ultimul în 1997) și 9 la constructori (primul în 1980 și ultimul în 1997).

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului din Formula 1, Williams se află pe locul 8 în ierarhia constructorilor, cu 17 puncte adunate. Mai rău stau doar Alpine (13 puncte) și Sauber (fără punct câștigat).

viewscnt
Afla mai multe despre
formula 1
williams