Andrei Popescu anunță că a părăsit poziția de General Manager Freshful, platforma de livrare a eMAG, și a decis să intre în HoReCa, deschizând un restaurant în București, denumit Molf, alături de Chef Cristina Mălai.
Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider
"După 10+ ani în grupul eMAG am închis un capitol care a însemnat mult pentru mine – mai ales aventura de 3,5 ani numită Freshful, pe care am avut bucuria s-o construiesc de la zero alături de o echipă de oameni dragi, deștepți și nebuni frumoși, cu care am pus umăr lângă umăr, pixel lângă pixel și livrare lângă livrare.

A fost intens, frumos, provocator și plin de învățături. Am râs și am muncit cu drag, zile și mai ales nopți. Și sunt recunoscător pentru fiecare moment.
Le mulțumesc tuturor celor care au fost parte din această aventură, pentru încredere, prietenie și energia bună.
Ce fac acum?
Am deschis un restaurant. Nu singur, ci alături de un om minunat- Chef (Cristina) Mălai. Pentru amândoi nu e doar un restaurant- e un vis vechi, gătit încet, cu răbdare și asezonat cu mult curaj.

Știm că nu va fi ușor. Că vor fi zile în care cafeaua se bea rece, rezervările de 4 devin brusc de 14 sau șorțul e pătat înante să începi service-ul.

Dar știm și de ce facem asta: pentru plăcerea nebună de a construi ceva de suflet. Pentru râsul sincer de după desert. Pentru vibe-ul care face mesele mai lungi și telefoanele uitate în buzunar. Pentru gustul care nu doar există, ci te face să revii. Și, sincer… pentru că n-am putut să nu o facem..
Așadar, la 35 ani construiesc din nou ceva la fel de fresh, dar cu totul diferit", transmite acesta.
El a fost General Manager Freshful din octombrie 2021, după ce anterior a lucrat 6 ani în cadrul eMAG, fiind inclusiv Country Manager eMAG Bulgaria.