ING va deschide în Spania un hub european de investiții bancare

ING va deschide în Spania un hub european de investiții bancare
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2024

Grupul bancar ING Groep intenționează să stabilească la Madrid sediul european al noii sale subsidiare de investiții bancare, a anunțat publicația spaniolă Cinco Dias, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Banca din Țările de Jos este prezentă pe piața spaniolă din 1999, iar în ultimii ani s-a concentrat pe extinderea segmentului de servicii bancare destinate persoanelor juridice, unde veniturile au crescut cu 21% anul trecut, la 208 milioane de euro, arată Agerpres.

Euro pierde teren în fața dolarului și yenului în deținerile de valută CITEȘTE ȘI Euro pierde teren în fața dolarului și yenului în deținerile de valută

Proiectul este în stadiu inițial deși decizia de stabilire a locației la Madrid este fermă. Numărul angajaților de la noul hub încă nu a fost stabilit dar acesta va deveni operațional la finalul lui 2024 sau la începutul lui 2025, susține publicația spaniolă fără a preciza sursa informației. ING încă finalizează detaliile și a început demersurile pentru angajările din noul centru, inclusiv pentru funcțiile de vicepreședinți, asociați și analiști, a precizat Cinco Dias.

ING are 1.700 de angajați în Spania, din care 150 lucrează la divizia de servicii bancare pentru companii și servicii bancare de investiții.

CONFIRMARE Prețul cu discount oferit de JT Grup Oil este, de facto, prețul ofertei. Compania vine la cota bursei după o operațiune de piață de aproape 20 milioane lei, subscriere de doar 36% CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Prețul cu discount oferit de JT Grup Oil este, de facto, prețul ofertei. Compania vine la cota bursei după o operațiune de piață de aproape 20 milioane lei, subscriere de doar 36%

Reprezentanții băncii nu au dorit să facă comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing
spania