Schimbări în top managementul ING Bank România

Schimbări în top managementul ING Bank România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:46

Mihaela Ioniță și Serge Offers, membri ai Comitetului Executiv, preiau noi roluri de top management la ING DiBa Germania.

Florinel Ilie devine Head of Business Banking și continuă să fie membru al Comitetului Executiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Intesa Sanpaolo Bank România are un nou CEO CITEȘTE ȘI Intesa Sanpaolo Bank România are un nou CEO
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Mihaela Ioniță, actual director de Resurse Umane al ING Bank România, devine noul Head of HR la ING Germania începând cu 1 noiembrie 2024. Mihaela Ioniță s-a alăturat ING la începutul anului 2023, fiind unul dintre cei mai experimentați profesioniști de resurse umane din România, cu experiență locală și internațională în diferite industrii.

Serge Offers, Head of Business Banking, preia rolul de Head of Business Banking la ING DiBa Germania, începând cu luna octombrie 2024. El va face parte din Comitetul Executiv al ING Germania. Serge Offers lucrează în cadrul grupului ING de peste 18 ani, fiind membru al Comitetului Executiv al ING Bank România din 2018, inițial în calitate de Chief Financial Officer. Din anul 2022, el a deținut poziția de Head of Business Banking, fiind responsabil de segmentul companiilor mici și mijlocii.

Florin Ilie a preluat funcția de Head of Business Banking al ING Bank România începând cu data de 1 octombrie 2024. În această calitate, Florin Ilie rămâne membru al echipei ExCo și director general adjunct. Florin Ilie s-a alăturat echipei ING în anul 2004. De-a lungul anilor în ING, a avut o gamă largă de roluri, în cadrul Retail și Wholesale Banking, deținând din anul 2019 rolul de Head of Wholesale Banking, fiind responsabil cu segmentul companiilor mari.

UE are nevoie de bănci mai puternice CITEȘTE ȘI UE are nevoie de bănci mai puternice

Veniturile ING Bank România au ajuns la 1,79 miliarde de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 9,6% față de perioada similară a anului anterior.

Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank românia
management