123Credit.ro - Fintech-ul de brokeraj de credite cu cea mai rapidă creștere din România

123Credit.ro - Fintech-ul de brokeraj de credite cu cea mai rapidă creștere din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris luni, 07:42

123Credit.ro, fintech-ul de brokeraj care a redefinit piața intermediării de credite, continuă să crească într-un ritm accelerat, propunându-și să  devină lider de piață în următoarele 18 luni. Platforma urmează să intermedieze peste 100 de milioane de euro până la finalul anului în credite pentru români.

Mai mult decât atât, 123Credit.ro confirmă că a avut o creștere de 24.3% de la lună la lună în ultimele 18 luni cu soluțiile lor digitale. Unul dintre cele mai folosite software-uri dezvoltate de aceștia este un calculator de credit ipotecar care compară oferte de la toate băncile bazat pe sumele de care clientul are nevoie.

Urmărește-ne și pe Google News

*Tehnologia este, fără îndoială, viitorul lumii noastre și aceasta ne va influența într-o măsură din ce în ce mai mare atat viața personală, cât și pe cea profesională.  Iar noi  credem că este un lucru nemaipomenit să trăim astfel de vremuri în care viteza cu care accelerează tehnologia în orice industrie, duce la transformarea rapidă și radicală a felului cum avem acces la bunuri și servicii. 123Credit.ro, prin digitizarea accesului la credite, a transformat obținerea unui împrumut dintr-un demers uneori mult prea rigid, consumator de timp și greu de înțeles, intr-o experienta simpla, rapidă și fără birocrație, la finalul căreia poți să te bucuri cu adevărat de alegerea făcută.* Sebastian Piu, Co-Fondator si Managing Partner.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Un element cheie al creșterii rapide a 123Credit.ro este reprezentat de viziunea strategică și managementul eficient al companiei, care au reușit să dezvolte și să optimizeze toate procesele operaționale. Încă de la început, compania a implementat o structură solidă și procese digitalizate, care au permis automatizarea etapelor critice ale fluxului de creditare. Această organizare atentă a redus considerabil timpii de procesare și a îmbunătățit semnificativ experiența clienților, oferindu-le acces rapid la cele mai avantajoase soluții financiare. Combinația între tehnologie de vârf și un management bine coordonat a fost esențială pentru creșterea accelerată a companiei.

Astfel, 123Credit.ro a eliminat complet nevoia de verificări suplimentare și cu potențial de a afecta scorul FICO, facilitând accesul la cele mai bune oferte bancare într-un timp record.

Pe lângă inovația digitală, 123Credit.ro s-a extins extrem de rapid pe plan național, deschizând hub-uri în orașe importante precum Cluj-Napoca, Sibiu, Baia Mare, Oradea și Suceava. În plus, compania are planuri să deschidă hub-uri în Iași și Constanța, pentru a răspunde cererii crescânde din zonele respective. Această expansiune este susținută de un avânt impresionant al platformei, care a înregistrat o creștere de 16x de la momentul lansării. Un element esențial al acestui succes îl reprezintă gama variată de soluții digitale oferite de 123Credit.ro, printre care se numără și un calculator credit ipotecar. Acest instrument, alături de alte funcționalități avansate, permite clienților să compare rapid ofertele bancare, contribuind la identificarea celor mai avantajoase opțiuni de finanțare. Performanța reflectă nu doar cererea mare pentru soluțiile oferite, ci și eficiența modelului de business implementat de 123Credit.ro, care îmbină tehnologia de vârf cu asistența oferită de specialiști în creditare. 

Rețeaua națională de hub-uri 123Credit.ro îmbunătățește considerabil experiența digitală a clienților, oferindu-le acces la una dintre cele mai extinse și bine pregătite echipe de specialiști în credite din România. Acești experți combină cunoștințele financiare cu tehnologia modernă, asigurând o experiență de creditare completă, simplă și fără stres pentru clienți.

Articol susținut de 123credit.ro
viewscnt
Afla mai multe despre
123credit.ro
credit