CFR Călători lansează reduceri

CFR Călători lansează reduceri
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 11:32

Reduceri de 20% se acordă în perioada 4 - 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în țările europene, cu valabilitate începând din 1 septembrie, a anunțat CFR Călători.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Conform sursei citate, reducerea se acordă categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr și Copil, atât la clasa 1, cât și la clasa a 2-a, scrie Agerpres.

Totodată, reducerea pentru Interrail Global Pass are valabilitate flexi: 4, 5, 7 zile dintr-o lună, 10, 15 zile din două luni, dar și valabilitate continuă: 15, 22 zile continuu, 1, 2 și 3 luni continuu.

TABEL O nouă scumpire a carburanților. Unde mai poate fi cumpărată benzină mai ieftină de 7,5 lei/l CITEȘTE ȘI TABEL O nouă scumpire a carburanților. Unde mai poate fi cumpărată benzină mai ieftină de 7,5 lei/l

Pe de altă parte, reducerea pentru One Country Pass se aplică pentru următoarele țări: Marea Britanie, Spania, Austria, Franța, Italia, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg), Irlanda (Republica Irlanda și Irlanda de Nord), Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croația, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia cu valabilitate flexi: 3, 4, 5, 6, 8 zile din 1 lună.

De asemenea, reducerea se aplică și pentru călătorii operate de compania maritimă Attica Group între Italia și Grecia, precum și între unele insule din Grecia cu valabilitate flexi: 4, 6 zile din 1 lună.

InterRail este o companie care oferă spre vânzare abonamente de tren pentru rezidenții din Europa, cu scopul ca aceasta să descopere frumusețile ei. Compania are sediul central în Olanda, însă dispune de sedii și în Statele Unite ale Americii, Singapore și Irlanda. Compania nu dispune de un parc feroviar de trenuri proprii și nici nu vinde bilete de tren. Aceasta facilitează călătoriile cu trenul, prin realizarea unei cooperări între companii feroviare distincte, din diverse țări europene. Abonamentele InterRail se adresează cu precădere tinerilor, dar și adulților, compania oferind o gamă variată de pachete în acest sens, potrivită pentru toate tipurile de călători. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr călători
bilete