ANUNȚ Când vor termina grecii lucrările la un lot al Autostrăzii A0 București Sud

ANUNȚ Când vor termina grecii lucrările la un lot al Autostrăzii A0 București Sud
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:40

Circulația rutieră pe toți cei 51 kilometri ai secțiunii de sud a Autostrăzii A0 București (Glina – Vidra – Bragadiru – Joița) ar putea fi deschisă cel târziu pe 1 mai 2025.

Constructorul grec Aktor a replanificat lucrările rămase de executat și și-a asumat finalizarea lucrărilor până la data de 28 aprilie 2025, prin revizuirea programului de execuție, arată Arena Construct.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Umbrărescu pregătește primul nod rutier turbion din România CITEȘTE ȘI VIDEO Umbrărescu pregătește primul nod rutier turbion din România
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Potrivit CNIR, contractul se afla la un stadiu fizic de execuție a lucrărilor de 72,79% la începutul lunii octombrie.

Prin programul de execuție revizuit, antreprenorul a planificat în luna septembrie un progres de 13,6 puncte procentuale (la 85,19%, de la 71,59% în luna august 2024).

ANUNȚ Ce va face Mega Image pentru a putea prelua Profi. Va cesiona aproape 90 de magazine CITEȘTE ȘI ANUNȚ Ce va face Mega Image pentru a putea prelua Profi. Va cesiona aproape 90 de magazine

La începutul lunii octombrie, antreprenorul executase 700 de piloți din totalul de 788.  Mai avea de aprovizionat 25 bucăți grinzi de beton pentru Pasajul peste CF km 93+396 și de montat patru grinzi.

În ceea ce privește stadiul fizic la lucrărilor de drum: stratul de agregate naturale stabilizate cu liant hidraulic era 85%, stratul de mixtura asfaltică tip AB 22.4 era 83%, stratul de mixtură asfaltică BAD) 22.4 – 80%, stratul de mixtură asfaltică MAS – 0.5%

Antreprenorul a obținut avizul CTE-CNAIR SA pentru Pod în arc peste Apeduct Bragadiru – km 88+009 și avizul CTE pentru Pod în arc peste Apeduct Ogrezeni – km 6+867, fiind necesar să obțină avizele și autorizațiile din partea autorității de mediu, avizul modificator de gospodărire a apelor și a emitentului autorizației de construire.

Dacia Sandero, depășită în septembrie de trei rivale, dar rămâne lider în Europa CITEȘTE ȘI Dacia Sandero, depășită în septembrie de trei rivale, dar rămâne lider în Europa

Proiectarea a început în luna mai 2019, iar ordinul pentru începerea lucrărilor a fost emis în octombrie 2021 pentru etapa I, în septembrie 2002 pentru etapa II și în aprilie 2023 pentru etapa III.

viewscnt
Afla mai multe despre
a0
aktor