Radu Timiș Jr. de la SIAL 2024: „Prezentăm noi inovații și deschidem noi oportunități de colaborare în Europa. Țintim parteneriate inclusiv cu retaileri internaționali”

Radu Timiș Jr. de la SIAL 2024: „Prezentăm noi inovații și deschidem noi oportunități de colaborare în Europa. Țintim parteneriate inclusiv cu retaileri internaționali”
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 12:53

La cel mai prestigios și cel mai mare târg internațional dedicat sectorului alimentar, aflat la a 60-a aniversare și în curs de desfășurare, România are o prezență solidă cu peste 115 companii. Acestea s-au numărat printre cei 7.000 de expozanți din 130 de țări, participarea estimată fiind de aproximativ 285.000 de vizitatori din 200 de țări pentru această ediție aniversară. Cu o tradiție de peste trei decenii în participarea la cele mai importante târguri internaționale, inclusiv SIAL, Cris-Tim și-a folosit experiența pentru a-și consolida la acest târg relațiile cu partenerii actuali și a tatona și deschide noi oportunități de colaborare globale.

Delegația grupului Cris-Tim, cel mai important exportator român de produse alimentare, a fost condusă chiar de fondatorul său, Radu Timiș Sr., alături de alți patru membri ai familiei Timiș - Radu Timiș Jr., CEO al grupului și de Andra Timiș, CEO Eco-Ferm (CrisTim Lactate), Ștefan și Luca Timiș, la fel implicați în dezvoltarea business-ului de familie, construit “de români, cu români, pentru toți românii de pretutindeni și nu numai”, cum obișnuiește să spună cu  fiecare prilej Radu Timiș Sr.

Urmărește-ne și pe Google News

Grupul Cris-Tim este mândru să reprezinte România la acest târg global și să contribuie la promovarea gusturilor și produselor autentic românești pe piața internațională. Suntem un brand al inovației alimentare, consumatorii recunosc gustul produselor noastre, ceea ce ne plasează pe primul loc în preferințele acestora“, a declarat Radu Timiș Sr., fondator și Președintele CA al Grupului Cris-Tim Family Holding.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Radu Timiș Jr. de la SIAL 2024: „Prezentăm noi inovații și deschidem noi oportunități de colaborare în Europa. Țintim parteneriate inclusiv cu retaileri internaționali”

La această ediție SIAL, Cris-Tim și-a prezintat inovațiile alimentare, concepute să răspundă cerințelor consumatorilor moderni, mereu în căutare de soluții rapide, delicioase și sănătoase. Pe durata evenimentului, standul companiei ofera o selecție variată de soluții de snacking din carne, bogate în proteine de calitate, opțiuni de tip „ready meal” meniu, atât din carne, cât și din lactate. Printre noutăți se numără brânzeturi feliate precum gouda, cheddar și cașcaval cu ierburi mediteraneene, alături de iaurturi în arome internațional devenite populare și îndrăgite de români, cum ar fi ananas, Snickers, caramel și fistic. Alte produse nou prezentate de Cris-Tim la târg au fost cafeaua cu lapte - Caffe Latte, Cappuccino și Macchiato, precum și deserturile pe bază de lapte cu rețete unice, adaptate tendințelor actuale în alimentație, cum ar fi opțiunile fără zahăr și cu un conținut ridicat de proteine.

Pe lângă prezentarea portofoliului de noutăți, un alt obiectiv pentru Cris-Tim la SIAL Paris 2024 este extinderea prezenței sale pe piețele internaționale prin încheierea de noi parteneriate cu retaileri din Europa. Târgul reprezintă un punct de plecare important pentru dezvoltarea acestor colaborări, având în vedere interesul crescut pentru produsele inovatoare și de calitate oferite de Cris-Tim.

“Cu o prezență solidă pe plan internațional - peste 130 de clienți în 17 țări și un volum de export de aproximativ 5.000 de tone anual, Cris-Tim continuă să fie unul dintre ‘ambasadorii’ excelenței alimentare românești. Exporturile noastre reprezintă circa 15% din cifra de afaceri a companiei, consolidându-ne ca lider pe piața alimentară autohtonă. Această participare ne permite să consolidăm relațiile cu partenerii noștri existenți și să explorăm noi oportunități de extindere la nivel internațional. Rămânem dedicați inovației și calității, iar produsele prezentate și la această ediție a târgului reflectă aceste valori”, a declarat Radu Timiș Jr., CEO al grupului.

Standul companiei Cris-Tim de la SIAL 2024, cel mai mare târg internațional alimentar, a fost onorat de prezența distinsei delegații formate din dl. Aurel Simion, Secretar de Stat, d-na ambasadoare a României în Franța, E.S. Ioana Bivolaru și atașații economici de la Paris, care susțin și promovează inovațiile producătorilor români în Franța și nu numai.

Radu Timiș Jr. de la SIAL 2024: „Prezentăm noi inovații și deschidem noi oportunități de colaborare în Europa. Țintim parteneriate inclusiv cu retaileri internaționali”

De asemenea, ediția din 2024 a fost onorată și de prezența Directorului de cabinet al Ministrului Economiei, Răzvan Pîrcălăbescu, alături de președintele ANSVSA, Alexandru Bociu, de președintele Asociației pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR), Ștefan D. Padure și de reprezentantul BPCE Paris, Rogojinaru Liviu.

Evenimentul SIAL Paris 2024 se va încheia pe 23 octombrie 2024 și are loc odată la doi ani. Reunește profesioniști din întreaga lume, oferind o platformă pentru a explora cele mai noi tendințe și soluții din domeniul alimentar. Tema din acest an, „Own the Change” și-a îndeamnat participanții să îmbrățișeze schimbările din industrie și să răspundă provocărilor globale.

viewscnt
Afla mai multe despre
sial
cris-tim