Tesla recheamă în service toate camionetele Cybertruck pe care le-a livrat

 Tesla recheamă în service toate camionetele Cybertruck pe care le-a livrat
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2024

Producătorul american de mașini electrice Tesla recheamă în service toate cele 3.878 de camionete Cybertruck pe care le-a livrat, din cauza unor posibile probleme la pedala de accelerație, care ar putea cauza tamponări, conform TechCrunch.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Plăcuța pedalei de accelerație se poate desprinde și poate face ca pedala să fie prinsă de garnitura interioară” - se arată într-o notificare publicată de autoritatea americană de siguranță rutieră (NHTSA), conform startupcafe.

FOTO Grindeanu confirmă negocierile pentru TAROM: Căutăm colaborări cu potențiali finanțatori. UE nu ne mai dă bani prin programele operaționale CITEȘTE ȘI FOTO Grindeanu confirmă negocierile pentru TAROM: Căutăm colaborări cu potențiali finanțatori. UE nu ne mai dă bani prin programele operaționale

Service-ul Tesla va înlocui gratuit ansamblul acceleratorului.

Prezentat prima dată în anul 2019, sub formă de concep, modelul Tesla Cybertruck a început să fie livrat în SUA de la finalul lunii noiembrie 2023, la prețuri de 61.000-100.000 de dolari, în funcție de echipare.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
masini