Tesla recheamă zeci de mii de mașini Cybertruck

Tesla recheamă zeci de mii de mașini Cybertruck
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:39

Tesla a declarat că va rechema peste 27.000 de vehicule Cybertruck, din cauza imaginilor întârziate ale camerei retrovizoare care ar putea afecta vizibilitatea șoferului și ar putea crește riscurile de accident, adăugând că o actualizare a software-ului ar rezolva problema, transmite CNBC.

Rechemarea afectează majoritatea Cybertruck-urilor din SUA și este cea mai mare efectuată până acum pentru camioneta electrică, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Tesla a mai emis o rechemare în aprilie, pentru a repara o pedală de accelerație slăbită și o alta în iunie, din cauza problemelor legate de ștergătoarele de parbriz și ornamentele exterioare.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
VIDEO&FOTO Premieră - Start la drumul de mare viteză București- Giurgiu. Statul apelează la un concept vechi din 1970 pentru construcția de autostrăzi CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Premieră - Start la drumul de mare viteză București- Giurgiu. Statul apelează la un concept vechi din 1970 pentru construcția de autostrăzi

Producătorul de vehicule electrice a început livrările de camionete Cybertruck în noiembrie 2023, după o întârziere de doi ani, din cauza problemelor de producție și a constrângerilor de alimentare cu baterie.

Tesla nu a dezvăluit până acum datele referitoare la producție sau livrare pentru Cybertruck.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a lansat camionul inspirat de Blade Runner pentru a reîmprospăta gama îmbătrânită a companiei, pe fondul încetinirii cererii de vehicule electrice.

Problemele legate de model sunt urmărite îndeaproape de investitori din cauza resurselor pe care Tesla le-a investit în dezvoltarea sa.

Producătorul auto a declarat joi că sistemul video din vehiculele afectate ar putea să nu finalizeze un proces de închidere înainte de a i se comanda pornirea, ceea ce duce la o întârziere în afișarea imaginii din spate.

Rata creditelor neperformante a crescut CITEȘTE ȘI Rata creditelor neperformante a crescut

Este posibil ca imaginea să nu apară în decurs de două secunde de la plasarea vehiculului în marșarier, iar afișajul poate apărea gol timp de până la șase până la opt secunde când vehiculul este comutat în marșarier, a declarat Tesla într-un raport cu Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi din SUA.

Compania a declarat că a identificat problema la începutul lunii trecute și că toate camionetele Cybertruck aflate în producție în prezent au primit soluția software.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
cybertruck