Air France suspendă zborurile spre Tel Aviv și Beirut cel puțin până luni

Air France suspendă zborurile spre Tel Aviv și Beirut cel puțin până luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2024

Compania aeriană franceză Air France a anunțat că zborurile sale spre Tel Aviv și Beirut au fost suspendate „cel puțin până luni, 26 august”, ca urmare a agravării tensiunilor dintre Israel și Liban, relatează AFP.

Având în vedere situația, „zborurile de astăzi și de mâine au fost anulate”, a declarat un reprezentant al companiei, adăugând că această măsură ar putea fi eventual prelungită, susține News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

O nouă actualizare va fi făcută luni „pentru a evalua situația”, a adăugat el.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Israelul a lansat un atac preventiv în Liban asupra Hezbollah. Situație de urgență în Israel pentru 48 de ore. Aeroportul din Tel Aviv, închis CITEȘTE ȘI Israelul a lansat un atac preventiv în Liban asupra Hezbollah. Situație de urgență în Israel pentru 48 de ore. Aeroportul din Tel Aviv, închis

De la pandemia de Covid, compania aeriană franceză a operat de obicei un zbor pe zi către aceste destinații. Aceasta a suspendat zborurile între Paris și Beirut între 29 iulie și 15 august, dar nu a suspendat recent serviciile către Tel Aviv. Filiala sa low-cost Transavia operează, de asemenea, zboruri către aceste două orașe, dar duminică Air France nu avea informații de furnizat cu privire la acestea.

Prima companie aeriană europeană, Lufthansa, a anunțat vineri că își prelungește suspendarea zborurilor spre Beirut până la 30 septembrie și spre Tel Aviv și Teheran până la 2 septembrie, având în vedere riscul unei agravări a conflictului din regiune.

Hezbollah anunță că atacul său de amploare asupra Israelului s-a „încheiat” deocamdată CITEȘTE ȘI Hezbollah anunță că atacul său de amploare asupra Israelului s-a „încheiat” deocamdată

Autoritatea israeliană pentru aviație civilă a anunțat reluarea zborurilor spre și dinspre Tel Aviv duminică dimineață, după ce avioanele au avut întârzieri și aterizările au fost redirecționate către alte aeroporturi din țară.

Israelul a susținut că a dejucat un atac de amploare al Hezbollah prin efectuarea mai multor lovituri în Liban, însă mișcarea libaneză a declarat că a reușit să lanseze sute de drone și rachete asupra pozițiilor israeliene pentru a răzbuna moartea unuia dintre liderii săi.

Aeroportul din Beirut continuă să funcționeze normal, deși unele companii aeriene, printre care Royal Jordanian și Etihad Airways, și-au anulat zborurile.

viewscnt
Afla mai multe despre
air france
zboruri
anulate
tel aviv
beirut