Meteorologii anunță temperaturi peste cele obișnuite în această perioadă, în toată țara, până la începutul lunii august

Meteorologii anunță temperaturi peste cele obișnuite în această perioadă, în toată țara, până la începutul lunii august
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 13:00

Temperaturile vor fi peste cele obișnuite în această perioadă, în toată țara, cu valori mai ridicate în sudul țării, până la începutul lunii august, anunță vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru intervalul 8 iulie - 5 august.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice, scrie News.ro

Vehiculele electrice construite în China sunt afectate de tarifele UE. Nio spune că ar putea fi nevoită să crească prețurile în Europa CITEȘTE ȘI Vehiculele electrice construite în China sunt afectate de tarifele UE. Nio spune că ar putea fi nevoită să crească prețurile în Europa

Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

Săptămâna 15.07.2024 – 22.07.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 22.07.2024 – 29.07.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țări.

Săptămâna 29.07.2024 – 05.08.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
meteo
vreme
tem