Meteorologii anunță că și în luna octombrie temperaturile vor fi peste cele obișnuite

Meteorologii anunță că și în luna octombrie temperaturile vor fi peste cele obișnuite
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:09

Temperaturile se vor situa peste cele obișnuite și în luna octombrie, anunță meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru intervalul 23 septembrie - 21 octombrie. În prima săptămână din octombrie, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului vor fi excedentare.

Săptămâna 23.09.2024 – 30.09.2024

Urmărește-ne și pe Google News

Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile, scrie News.ro.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: ARB, BCR, BRD, Garanti BBVA
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Eugen Rădulescu, despre criptomonede: E un joc paralel, nu intră în lumea reală. Nimeni nu-și pune întrebarea: de unde vine bogăția asta? CITEȘTE ȘI Eugen Rădulescu, despre criptomonede: E un joc paralel, nu intră în lumea reală. Nimeni nu-și pune întrebarea: de unde vine bogăția asta?

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și centrale și în general deficitar în restul teritoriului, cu precădere în sud-est.

Săptămâna 30.09.2024 – 07.10.2024

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normalul climatologic al perioadei în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului vor fi excedentare.

Un obicei al directorilor executivi, criticat dur de Melinda French Gates. Fostul ei soț, Bill Gates, l-a promovat CITEȘTE ȘI Un obicei al directorilor executivi, criticat dur de Melinda French Gates. Fostul ei soț, Bill Gates, l-a promovat

Săptămâna 07.10.2024 – 14.10.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 14.10.2024 – 21.10.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în majoritatea regiunilor, exceptând vestul și nord-vestul teritoriului, unde regimul pluviometric va fi ușor excedentar.

viewscnt
Afla mai multe despre
meteo
vreme