VIDEO Filmul fantasy Eternals, pentru al doilea weekend pe primul loc în box office-ul românesc

VIDEO Filmul fantasy Eternals, pentru al doilea weekend pe primul loc în box office-ul românesc
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2021

Filmul fantasy „Eternii/ Eternals”, producție Marvel regizată de Chloé Zhao, s-a clasat, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul românesc.

Cel de-al 26-lea titlu din Universul Cinematografic Marvel îi are în distribuție pe Richard Madden, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington și Salma Hayek, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Filmul, care reprezintă o expansiune a UCM prin cei zece supereroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului, a generat încasări de 467.149 de lei în al doilea weekend de la premiera românească, potrivit Cinemagia. Distribuitorul producției, Forum Film, nu comunică numărul spectatorilor.

Volumele de benzi desenate originale „Eternals” ale lui Jack Kirby, care au debutat în 1976, au fost sursa de inspirație a filmului.

Când creaturile monstruoase numite Devianții, despre care se credea că sunt pierdute în istorie, revin în mod misterios, Eternii sunt obligați să se reunească pentru a apăra din nou omenirea.

„Dune”, ecranizarea lui Denis Villeneuve a romanului omonim scris de Frank Herbert, cu Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac și Zendaya în distribuție, s-a menținut pe locul al doilea în top.

În al patrulea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 292.027 de lei și a fost vizionat de 10.764 de spectatori.

„Venom: Să fie carnagiu/ Venom: Let There Be Carnage” și-a menținut de asemenea poziția în top, a treia, cu 6.838 de spectatori și încasări de 176.302 lei în al cincilea weekend de la lansare.

Filmul regizat de Andy Serkis, continuare a lungmetrajului din 2018, îl are în rol principal pe Tom Hardy, iar din distribuție fac parte Woody Harrelson și Michelle Williams.

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

Locul al patrulea a fost ocupat de animația „Ron o ia razna/ Ron's Gone Wrong”, în urcare două poziții, cu încasări de 101.184 de lei în al patrulea weekend de la premieră.

O altă animație, „Familia Monstrulescu 2/ Monster Family 2”, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziție, după ce, în al doilea weekend de la debut, a fost vizionată de 4.837 de spectatori și a generat încasări de 92.120 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend e completat de lungmetrajul de acțiune „Nu e vreme de murit/ No Time to Die”, filmul de aventuri „Lupul și leul: O prietenie ca-n povești/ Le loup et le lion”, animația „Familia Addams 2/ The Addams Family 2” și de filmele cu accente horror „Spirite întunecate/ Antlers” și „A fost odată-n Soho/ Last Night in Soho”.

viewscnt
Afla mai multe despre
eternals
box office