VIDEO Cristiano Ronaldo bate recordul de abonați pe YouTube

VIDEO Cristiano Ronaldo bate recordul de abonați pe YouTube
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2024

Cristiano Ronaldo este cea mai populară persoană din lume pe social media, cu aproximativ 917 milioane de urmăritori, iar acum a ridicat ștacheta și mai sus. Fotbalistul portughez, obișnuit să doboare recorduri pe teren de-a lungul carierei sale de două decenii, a stabilit o nouă etapă pe YouTube săptămâna trecută, odată cu lansarea canalului său, UR, transmite Euronews.

După ce a încărcat primul videoclip pe 21 august, canalul lui Ronaldo a ajuns la un milion de abonați în doar o oră și jumătate, devenind astfel cel mai rapid canal de pe platformă.

Urmărește-ne și pe Google News
Datoria guvernamentală a urcat CITEȘTE ȘI Datoria guvernamentală a urcat
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Videoclipul, care durează puțin peste un minut, prezintă imagini de la evenimentul din Times Square în cadrul căruia a fost dezvăluită figura sa de ceară pentru Madame Tussauds, în 2022.

YouTube a recunoscut rapid succesul său: în aceeași zi în care a încărcat primul său videoclip, jucătorul a partajat un altul în care le arată copiilor săi Gold Creator Award, o plachetă pe care platforma o oferă creatorilor care ating un milion de abonați.

La două zile după premieră, UR a depășit 30 de milioane de abonați, un alt record pentru Ronaldo pe YouTube. La momentul redactării acestui articol, canalul are 46 de milioane de urmăritori și 20 de videoclipuri.

Această viteză neobișnuită i-a determinat pe utilizatorii rețelelor de socializare să se întrebe dacă a primit această recunoaștere chiar înainte de a-și deschide canalul.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
cristiano ronaldo