Austria introduce noi restricții pentru a limita infectările

Austria introduce noi restricții pentru a limita infectările
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2020

Austria limitează - începând de vineri - adunările la maximum șase persoane în spațiile închise și la maximum 12 persoane afară, cu scopul de a controla răspândirea coronavirusului, a anunțat luni cancelarul Sebastian Kurz, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bilanțul zilnic al contaminărilor cu noul coronavirus este mai mare decât în timpul primului val, în martie, însă Austria ia măsuri diferite de această dată, scrie News.ro.

Cum se reinventează un serviciu de rent-a-car premium: abonament de mobilitate BMW, de la Bavaria Mobility CITEȘTE ȘI Cum se reinventează un serviciu de rent-a-car premium: abonament de mobilitate BMW, de la Bavaria Mobility

Guvernul conservator vrea să evite o carantină generală, ca în martie, de frica impactului asupra economiei și a ostilității populației.

”Suntem deplin conștienți că aceste măsuri sunt nepopulare, dar, din nefericire, ele sunt necesare”, a declaart Kurz într-o conferiță de presă.

Gebrüder Weiss lansează platforma myGW dedicată clienților. Experiența digitală a clienților cu informații în timp real CITEȘTE ȘI Gebrüder Weiss lansează platforma myGW dedicată clienților. Experiența digitală a clienților cu informații în timp real

Cancelarul a subliniat că numărul contaminărilor cu covid-19 se dublează la trei săptămâni.

Magazinele, restaurantele, barurile și teatrele rămân deschise.

FOTO Cum s-a îndrăgostit un actor din Game of Thrones de un brand românesc CITEȘTE ȘI FOTO Cum s-a îndrăgostit un actor din Game of Thrones de un brand românesc

În nouă landuri austreiece, barurile sunt obligate să închidă seara la ora locală 22.00. Această măsură vizează trei dintre landurile cele mai dependente de turism iarna, cu scopul  de a opri răspândirea covid-19 înainte de începerea sezonului de schi.

Aceste noi măsuri urmează să intre în vigoare începând de vineri.

În ceea ce privește evenimentele, urmează să fie implementate măsuri adaptate - maximum 1.500 de persoane afară și 1.000 în locuri închise.

Dintre adunările private, numai funeraliile urmează să fie reglementate.

viewscnt
Afla mai multe despre
sebastian kurz
austria