Vinul zilei: o cava versatilă, care poate fi savurată pe tot parcursul unei mese, cu note olfactive de citrice și măr verde, la care se adaugă pe palat arome de fructe albe

Vinul zilei: o cava versatilă, care poate fi savurată pe tot parcursul unei mese, cu note olfactive de citrice și măr verde, la care se adaugă pe palat arome de fructe albe
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 29 apr 2024

Cava Seleccio Brut, Mas Pere este o cava într-o frumoasă culoare de galben verzui, obținută din struguri Xarel·lo; Macabeo și Parellada. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Un ambasador Cava, dar și al regiunii de care este legată, Catalonia, Spania, Mas Pere produce unele dintre cele mai bune Cava din lume.
Mas Pere pune mare preț pe tradiție și cultură, angajamentul pentru metodele tradiționale de vinificare, dar și pentru soiurile de struguri locale.

Cava Mas Pere Brut Seleccio este un spumant savuros cu note olfactive de citrice și măr verde. Pe palat se adaugă aromele de fructe albe. Degustați acest vin la 6-8 grade Celsius, alături de tartine, brânză, nuci, șuncă sau chiar în asociere cu un brunch savuros.

Mihai Oprea: “Ca cele mai multe dintre cava, și aceasta este foarte versatilă, o putem folosi pe tot parcursul unei mese. La aperitiv într-un cocktail cu Campari și sirop de căpșuni, la felul principal stă bine și singură lângă somon cu ierburi și lămâie și cartofi noi aurii, datorită acidității înalte, iar pe finalul mesei alături de tartă acrișoară cu vișine iese în evidență datorită aromelor citrice și finalului mineral.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin