FOTO Un nou lanț de magazine lansat în România

FOTO Un nou lanț de magazine lansat în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2024

Good2Go, concept de magazin de tip convenience, deschide, în București, primul spațiu dintr-o serie de 15 planificate pentru lansare până la finalul anului 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Cu o investiție estimată la 1 milion de euro pentru acest an, Good2Go vizează inaugurarea a încă 14 magazine până la finalul anului în curs.

FOTO Un nou mall a fost deschis în România CITEȘTE ȘI FOTO Un nou mall a fost deschis în România

Pe termen lung, strategia de dezvoltare a companiei include extinderea națională, respectiv deschiderea a 200 de magazine în următorii 5 ani, precum și atingerea cifrei de afaceri de 37 milioane de euro până la finalul anului 2025.

FOTO Un nou lanț de magazine lansat în România

„Oferim spre administrare, antreprenorilor locali selecționați, spații comerciale premium și un concept de magazin extrem de bine poziționat", a declarat Cristian Costache, General Manager.

FOTO Flanco deschide alte magazine cu noul brand CITEȘTE ȘI FOTO Flanco deschide alte magazine cu noul brand

FOTO Un nou lanț de magazine lansat în România

viewscnt
Afla mai multe despre
magazine
lant