CONFIRMARE FOTO Nou lanț de magazine intră în România. Ținta - locul 1 pe nișă

CONFIRMARE FOTO Nou lanț de magazine intră în România. Ținta - locul 1 pe nișă

Foto Holland & Barrett

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 aug 2024

Compania greacă Fourlis pregătește primele magazine în România ale brandului Holland & Barrett, lanț britanic de suplimente alimentare și mâncare vegan, relevă ultimele date, analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În primăvara anului 2022, Profit.ro a anunțat că operatorul a început să caute spații care să găzduiască primele magazine în România ale brandului Holland & Barrett, cu ținta de a deschide pe piața locală 60 de astfel de magazine.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE Întreaga companie Enel România - evaluată la 1,8 miliarde euro-1,9 miliarde euro. Două fonduri gigant concurează alături de PPC. Când este așteptată semnarea vânzării CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Întreaga companie Enel România - evaluată la 1,8 miliarde euro-1,9 miliarde euro. Două fonduri gigant concurează alături de PPC. Când este așteptată semnarea vânzării
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Brandul britanic este una dintre cele mai mari companii din sectorul Sănătate și Wellness din Europa.

La începutul anului 2022, Profit.ro a anunțat că Holland & Barrett, cu peste 1.600 de unități în 18 țări, va intra în România, parte a unei strategii agresive de extindere.

Lanțul va fi adus pe piața locală prin intermediul companiei elene Fourlis, care deține în România și franciza Intersport.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Holland & Barrett va deschide 120 de magazine în România, Grecia și Bulgaria, obiectivul Fourlis fiind de a deveni astfel lider pe nișa de produse wellness inclusiv în România. Din totalul acestor magazine, 60 vor fi lansate în România, 40 în Grecia și 20 în Bulgaria, conform datelor.

Primele magazine care vor găzdui brandul Holland & Barrett vor avea aproximativ 150 metri pătrați, în zone cu trafic intens și accesibilitate ușoară, fie în mall-uri, fie pe străzile comerciale importante.

Costul pentru deschiderea fiecărui magazin este estimat între 120-150.000 de euro, în funcție de infrastructură.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare

Fourlis estimează că din această nouă activitate comercială vor fi obținute vânzări de 4.000-5.000 de euro calculate pe metrul pătrat de magazin, după al treilea an de funcționare, însă în țări precum Cipru, unde Holland & Barrett este deja activ, vânzările sunt în prezent mai mari decât aceste estimări.

Fondat în 1870, lanțul Holland & Barrett are o rețea de peste 1.600 de magazine în 18 țări din întreaga lume, inclusiv peste 800 de magazine în Marea Britanie și Irlanda, fiind una dintre cele mai mari companii din sectorul Sănătate și Wellness din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
holland & barrett
fourlis