Profit a avut și în luna aprilie peste 1,7 milioane de vizitatori unici, conform BRAT. Vă mulțumim!

Profit a avut și în luna aprilie peste 1,7 milioane de vizitatori unici, conform BRAT. Vă mulțumim!
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2024

Profit.ro, platforma de business deținută de Clever Media Network și aflată în portofoliul eAD, a avut, și în luna aprilie, peste 1,7 milioane cititori unici, conform BRAT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Mai mult, Profit.ro este în numeroase zile cel mai citit site economic-financiar din piața locală, deși diferența de ani în prezență pe piață este mare.

Totalul afișărilor a depășit 4,6 milioane.

Profit.ro a fost lansat în septembrie 2015 de mai mulți jurnaliști cu experiență în presa economică din România și funcționează ca o platformă de jurnalism online, completată de secțiuni cu instrumente utile pentru publicul interesat de produse financiare, investiții, oportunități de afaceri. Din punct de vedere editorial, site-ul se concentrează pe analize, știri exclusive, investigații, informații contextualizate și subiecte cu abordări care scapă altor instituții media.

În mai 2019, Profit a anunțat parteneriatul cu Bloomberg Media Distribution, prin care furnizează informații financiare și de business produse de furnizorul internațional, fiind primul acord de distribuție încheiat de Bloomberg în România.

Grupul Clever este unul dintre cei mai mari jucători din piața media, cu peste 500 de angajați și un portofoliu ce cuprinde 14 canale de televiziune  (PRIMA TV, PRIMA SPORT 1, PRIMA SPORT 2, PRIMA SPORT 3, PRIMA SPORT 4, PRIMA SPORT 5, PRIMA TV 4 K,  PRIMA NEWS, PROFIT NEWS, AGRO TV, MEDIKA TV, CINEMARATON, PRIMA COMEDY, PRIMA HISTORY),  8 site-uri (servuscluj.ro, primasport.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, cinemaraton.ro, primanews.ro, medikatv.ro) și o platformă media de video streaming (primaplay.ro)

viewscnt
Afla mai multe despre
profit.ro