Televizoarele LG primesc suport pentru NFT-uri

Televizoarele LG primesc suport pentru NFT-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 sep 2022

Puțin cam târziu și împotriva curentului, LG lansează suportul NFT pentru unele din televizoarele pe care le vinde.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

LG anunță implementarea suportului pentru bunurile digitale nefungibile pe propriile televizoare, utilizatorii acestora putând inclusiv să cumpere și să vândă NFT-uri direct de pe televizor.

Televizoarele companiei se pot conecta la piața Hedera, iar bunurile digitale achiziționate astfel pot fi stocate în portofelele digitale Wallypto, dezvoltate de LG.

LG a prezentat un monitor care se ajustează automat în funcție de poziția utilizatorului CITEȘTE ȘI LG a prezentat un monitor care se ajustează automat în funcție de poziția utilizatorului

Deocamdată, suportul pentru NFT-uri este disponibil doar pe televizoarele vândute în SUA, care au la bază sistemul de operare webOS 5.0 ori o versiune mai recentă a acestuia.

Momentul ales de LG pentru lansare nu pare a fi cel mai impirat. Față de prima parte a anului, interesul oamenilor pentru NFT-uri pare să fi scăzut masiv.

Volumul zilnic al tranzacțiilor făcute pe OpenSea a fost de doar 5 milioane de dolari la finele lunii august. Asta după ce, în luna mai, erau tranzacționate zilnic NFT-uri în valoare medie de peste 400 de milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
televizoare
lg
nft