Digi anunță beneficii suplimentare de telefonie pentru anumiți clienți, începând de astăzi

Digi anunță beneficii suplimentare de telefonie pentru anumiți clienți, începând de astăzi
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:29

Digi anunță că, începând de astăzi, va aplica o creștere semnificativă a beneficiilor atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru persoane juridice care utilizează pachetele de telefonie mobilă Nelimitat/ Business Nelimitat.

Astfel, volumul de date incluse va fi dublat în mod gratuit, facilitate care va oferi mai multe opțiuni de conectivitate și flexibilitate în rețelele 4G și 5G.

Urmărește-ne și pe Google News
Prima țară care renunță la cash s-a răzgândit. Isărescu: Ajung la ei și întreb cum e cu cashless society. Îmi zice: «Nu mai e!» Au lăsat-o mai moale CITEȘTE ȘI Prima țară care renunță la cash s-a răzgândit. Isărescu: Ajung la ei și întreb cum e cu cashless society. Îmi zice: «Nu mai e!» Au lăsat-o mai moale
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Traficul inclus de internet mobil pentru abonamentele Nelimitat (persoane fizice), respectiv Business Nelimitat (persoane juridice), va crește de la 100 GBytes la 200 GBytes, fără taxe suplimentare.

Cei care dețin pachetul Nelimitat Rural vor avea la dispoziție 100 GBytes în loc de 50 GBytes, în rețelele 4G și 5G, fără modificări de costuri.

INEDIT Investitor la Nvidia, ajuns milionar stând acasă șomer și jucând World of Warcraft: Concediat de un manager rău dintr-o companie în prăbușire, am pus cecul de concediere cu 4.000 dolari la ei! CITEȘTE ȘI INEDIT Investitor la Nvidia, ajuns milionar stând acasă șomer și jucând World of Warcraft: Concediat de un manager rău dintr-o companie în prăbușire, am pus cecul de concediere cu 4.000 dolari la ei!

Viteza de acces se va limita până la 1 Mbps viteză de download și până la 512 kbps viteză de upload după atingerea pragurilor menționate anterior.

Compania Digi Communications a obținut în prima jumătate a anului un câștig pretaxare EBITDA de 333,3 milioane euro, cu 19,2% mai mare decât cel de 279,5 milioane euro din exercițiul financiar precedent.

Digi Communications (DIGI) a realizat în primul semestru venituri totale de 918,1 milioane euro, în creștere cu 13,4% față de cele de 809,3 milioane euro din perioada similar a anului trecut. Este o performanță obținută în contextul unui avans de 14,5% pe segmental serviciilor fixe, la 464,9 milioane euro, de la 406,2 milioane euro și a unei majorări cu 11,3% a veniturilor din serviciile mobile, la 377,5 milioane euro, de la 339,3 milioane euro.

Compania a făcut anul trecut investiții majore pentru divizia din Spania care își spun rezultatul, aici veniturile fiind de 369,1 milioane euro, față de 299,9 milioane euro. Dinamica afacerilor pentru România a fost de +7,7%, la 534,8 milioane euro, de la 497,1 milioane euro în primele 6 luni din 2023. “Prima jumătate a anului a marcat un moment semnificativ, deoarece am depășit pragul de 25 de milioane de clienți”, spune CEO-ul Serghei Bulgac în comunicarea către investitori care însoțește raportarea financiară semestrială.

TeraPlast promovează majorarea de capital cu aport în numerar la un preț maxim cu 10% sub cel de pe bursă CITEȘTE ȘI TeraPlast promovează majorarea de capital cu aport în numerar la un preț maxim cu 10% sub cel de pe bursă

În același interval de raportare, cheltuielile totale operaționale s-au majorat cu 10,1%, la 817,3 milioane euro, de la 742,1 milioane euro. Profitul net s-a dublat, astfel, la 54,3 milioane euro, de la 26,8 milioane euro. Digi avea la 30 iunie datorii totale consolidate de 560,4 milioane euro, în scădere cu 11,7% față de cele de 634,8 milioane euro de la sfârșitul anului trecut.

Digi Communications, înregistrată în jurisdicție olandeză, s-a listat la Bursa de Valori București în primăvara anului 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi
internet
telefonie