Airbnb a depășit așteptările Wall Street ca venituri, dar sperie investitorii cu previziunile pentru T2. Acțiunile cad. „Am avut cel mai bun trimestru al nostru vreodată.”

Airbnb a depășit așteptările Wall Street ca venituri, dar sperie investitorii cu previziunile pentru T2. Acțiunile cad. „Am avut cel mai bun trimestru al nostru vreodată.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2024

Platforma de rezervări online de călătorii Airbnb a depășit așteptările Wall Street ca venituri pentru primul trimestru, cu 2,14 miliarde de dolari (aproximativ 0,41 de cenți pe acțiune), în condițiile în care analiștii se așteptau că va raporta doar 2,06 miliarde dolari (aproximativ 0,24 cenți pe acțiune).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Acțiunile Airbnb scad însă cu 7% după ore, tranzacționându-se la 146 de dolari, deoarece compania a avertizat cu privire la o orientare mai slabă pentru al doilea trimestru.

ING pregătește o răscumpărare masivă de acțiuni CITEȘTE ȘI ING pregătește o răscumpărare masivă de acțiuni

Airbnb se așteaptă ca veniturile în al doilea trimestru să fie cuprinse între 2,68 și 2,74 miliarde dolari. Perspectivele de creștere a veniturilor vor fi afectate inclusiv de impactul modificărilor ratelor valutare.

Nopțile și experiențele Airbnb au atins 133 de milioane de rezervări, o creștere de 9,5% față de aceeași perioadă a anului trecut. În aprilie, compania a avut peste 500.000 de oaspeți, în timpul eclipsei de soare.

Omul de afaceri Marian Miluț inițiază fuziunea Prefab cu acționarul majoritar al acesteia CITEȘTE ȘI Omul de afaceri Marian Miluț inițiază fuziunea Prefab cu acționarul majoritar al acesteia

„Am avut cel mai bun trimestru al nostru vreodată”, a declarat Brian Chesky, directorul general al Airbnb.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
actiuni