Calitate, eficiență, inovație – Camere frigorifice de depozitare

Calitate, eficiență, inovație – Camere frigorifice de depozitare
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris ieri, 11:05

Pentru depozitarea unor cantități mari de alimente care necesită temperaturi controlate, achiziționarea unei camere frigorifice este adesea cea mai bună soluție, devenind un element esențial în comerțul modern.

O cameră frigorifică este o incintă controlată termic pentru depozitarea la temperaturi scăzute a alimentelor, băuturilor precum și a altor produse din domeniul farmaceutic, cosmetic, chimic perisabile.

Urmărește-ne și pe Google News

În funcție de temperatura menținută, acestea poate fi destinate congelării (temperaturi negative) sau refrigerării (temperaturi pozitive). Camerele de congelare sunt utile fabricilor, firmelor care produc sau vând produse congelate și unităților HoReCa unde se depozitează produse congelate, în timp ce camerele de refrigerare sunt ideale pentru păstrarea legumelor, fructelor, băuturilor și altor alimente în depozite, restaurante, magazine și benzinării.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

La TC Romania Crown Cool, sunt disponibile atât camere frigorifice cât și de congelare cu dimensiuni fixe, aflate în stoc, ceea ce permite livrare rapidă și utilizarea camerei frigorifice în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, firma oferă și camere frigorifice customizabile, create pe baza parametrilor specifici ceruți, iar echipa de proiectanți realizează un plan 2D la scară pentru o previzualizare clară.

Eficiența termică este asigurată prin utilizarea panourilor sandwich din poliuretan cu grosime de 80 mm pentru camerele de refrigerare și 100 mm pentru camerele de congelare, având o densitate a spumei de 35-40 kg/mc. Aceste panouri au o suprafață netedă din tablă de 0,5 mm vopsită electrostatic (culoare: RAL9002 pe interior, RAL9006 pe exterior) și sunt certificate pentru utilizarea în industria alimentară.

Accesul în camera frigorifică se face printr-o ușă termoizolantă batantă, echipată cu un sistem de închidere și un mâner interior cu funcție anti-blocare. Podeaua este acoperită cu tablă de aluminiu striată, anti-alunecare. Temperatura setată este obținută printr-un sistem de răcire cu agregatul frigorific montat în exterior (pentru a elimina căldura și zgomotul) sau un sistem monobloc, ce permite o instalare rapidă și o relocare ușoară.

Controlul funcționării este realizat printr-un sistem automatizat cu afișaj digital, echipat cu dispozitive de protecție și siguranță. Termostatul digital poate fi integrat în circuitele locale pentru monitorizarea temperaturii și gestionarea alarmelor. Iluminarea spațiului frigorific este asigurată prin tehnologie LED activată de către senzor de mișcare pentru asigurarea economiei energetice ridicate.

Pe lângă camerele de depozitare menționate anterior, TC Romania Crown Cool are în portofoliu și camere frigorifice tip walk-in cooler și tunele de congelare, la dimensiunile solicitate.

Camera frigorifică vitrată tip walk-in cooler oferă soluții pentru depozitarea, respectiv prezentarea produselor. Accesul se realizează și din spate, printr-o ușă frigorifică, astfel facilitând încărcarea produselor pentru depozitare, iar prin ușile vitrate se realizează accesul clienților la produsele expuse. Acest echipament oferă un spațiu amplu pentru personalizare, branding și reclame, totodată având o suprafață vitrată mare, oferă o vizibilitate excelentă a produselor, atrăgând astfel clienții și stimulând vânzările. Pragul de jos și opțiunea de blocare a ușilor glisante fac ca încărcarea mobilierului să fie rapidă și ușoară. Sistemul de alarmă acustică emite avertizări în cazul unor fluctuații neașteptate de temperatură, iar sistemul de iluminare cu LED integrat asigură o prezentare atrăgătoare pe tot parcursul zilei.

Tunelul de congelare este un echipament industrial utilizat pentru congelarea rapidă a produselor alimentare și funcționează pe baza principiului trecerii rapide a produselor printr-o zonă cu temperaturi extrem de scăzute, între -30°C și -40°C, pentru a congela produsele într-un timp foarte scurt. Datorită congelării rapide, apa din alimente nu are timp să formeze cristale mari, ajutând astfel păstrarea valorii nutriționale și a prospețimii produselor pentru perioade îndelungate. Tunelurile sunt echipate cu senzori și sisteme de monitorizare pentru a menține constantă temperatura optimă. Sunt folosite frecvent în industria alimentară, în special pentru carne, pește, fructe, legume și produse de panificație.

Pentru a reduce poluarea mediului, majoritatea materialelor folosite sunt reciclabile, iar în procesul de producție se utilizează tehnologii cu emisii reduse și eficiență energetică ridicată.

Pe site-ul https://tcromania.com/tunele-camere-frigorifice/ a fost lansată o campanie promoțională cu o reducere de 20% pentru camerele frigorifice de depozitare cu dimensiuni fixe, valabilă până la 31.12.2024.

Camerele frigorifice de la TC Romania Crown Cool prezintă soluția completă și ideală pentru nevoile clienților, garantează achiziția unui echipament de calitate, livrat rapid și instalat profesional cu costuri transparente, prețurile incluzând echiparea completă cu toate componentele necesare, transportul la orice adresă din țară, precum și manopera de montaj.

viewscnt
Afla mai multe despre
camere frigorifice
alimente
tc romania crown cool