VIDEO Ninge pe Transalpina. Apel al drumarilor către șoferi

VIDEO Ninge pe Transalpina. Apel al drumarilor către șoferi
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2024

Autoritățile anunță că ninge pe Transalpina, iar drumarii intervin cu utilaje, cerându-le șoferilor să nu pornescă la drum dacă nu au mașinile echipate corespunzător.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Ninge pe Transalpina. Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe DN 67C pentru acționare cu material antiderapant și lamă, pentru îndepărtarea zăpezii și asigurarea circulației în condiții de siguranță”, a trasmis DRDP Craiova.

Noul tren Metropolis produs de Alstom a sosit la Depoul Berceni, din Brazilia. Cu folie anti-grafitti CITEȘTE ȘI Noul tren Metropolis produs de Alstom a sosit la Depoul Berceni, din Brazilia. Cu folie anti-grafitti

Drumarii cer șoferilor să nu porbească la drum nepregătiți, scrie News.ro.

”Nu vă deplasați în zonele montane afectate de fenomene meteo dacă nu aveți autovehiculele echipate corespunzător”, au mai transmis oficialii DRDP Craiova.

Meteorologii anunță ploi în sudul, centrul și estul țării, până vineri dimineață la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
ninsoare