Drumul Taberei - trenurile de metrou merg mai mult goale

Drumul Taberei - trenurile de metrou merg mai mult goale
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2020

Spre deosebire de celelalte magistrale, care la ore de vârf sunt arhipline, în Drumul Taberei trenurile merg mai mult goale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Cum se reinventează un serviciu de rent-a-car premium: abonament de mobilitate BMW, de la Bavaria Mobility CITEȘTE ȘI Cum se reinventează un serviciu de rent-a-car premium: abonament de mobilitate BMW, de la Bavaria Mobility

Astfel, în perioada 16 septembrie – 8 octombrie, pe Magistrala 5 au fost înregistrate 201.980 de validări de cartele magnetice, potrivit Digi 24.

Media zilnică a validărilor înregistrate pe Magistrala 5 este de 8.416, însă există direfențe între zilele lucrătoare  și zilele de weekend. Astfel, de luni până vineri, media zilnică depășește 10.000 de validări. De asemenea, media săptămânală a validărilor înregistrate pe Magistrala 5 este de 50.495.

Cel mai aglomerat interval al zilei pe Magistrala 5 este dimineața, de la 8.00 la 9.00, când sunt aproximativ 2.600 de validări.

Gebrüder Weiss lansează platforma myGW dedicată clienților. Experiența digitală a clienților cu informații în timp real CITEȘTE ȘI Gebrüder Weiss lansează platforma myGW dedicată clienților. Experiența digitală a clienților cu informații în timp real

Cea mai aglomerată zi din săptămână miercurea, cu circa 11.300 de validări.

Timpii de așteptare variază și ei, în funcție de pierioada zilei (ore de vârf, ore normale). Intervalul de circulație este de 6 minute pe tronsonul Eroilor 2 - Romancierilor la orele de vârf de trafic și de 9-10 minute în restul zilei.

Comparat cu traficul de pe celelalte magistrale, Drumul Taberei nu contribuie deocamdată semnificativ la transportul subteran din București. Înainte de declanșarea crizei sanitare, la metroul bucureștean se făceau zilnic aproximativ 650.000 de validări.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou drumul taberei
magistrala 5