Dacia anunță ce se va întâmpla cu prețurile pentru Spring după ce Comisia Europeană a anunțat majorări de taxe

Dacia anunță ce se va întâmpla cu prețurile pentru Spring după ce Comisia Europeană a anunțat majorări de taxe
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 15:57

Dacia, marca cu prețuri reduse din cadrul grupului auto francez Renault, nu intenționează ca, pe termen scurt, să majoreze prețurile pentru modelul electric Spring.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Comisia Europeană a anunțat taxe vamale provizorii la importurile de vehicule electrice pe baterii din China, a declarat un purtător de cuvânt, transmite Reuters.

FOTO Start pentru construcția Fazei 2 a ansamblului rezidențial My Place North CITEȘTE ȘI FOTO Start pentru construcția Fazei 2 a ansamblului rezidențial My Place North

Totuși, este posibil ca Dacia să crească prețurile la o dată ulterioară, dar nu în mod brusc și în orice caz nu va fi vorba de o majore semnificativă, a adăugat purtătorul de cuvânt, arată Agerpres.

La finalul unei investigații demarate în toamna anului trecut, Comisia Europeană a concluzionat că lanțul de producție BEV din China beneficiază de subvenții incorecte, reprezentând o amenințare economică pentru producătorii de vehiculele electrice pe baterii din UE.

În consecință, Executivul comunitar a decis să introducă tarifele vamale suplimentare de 17,4% pentru automobilele BYD, de 19,9% pentru automobilele Geely și de 37,6% pentru automobilele SAIC.

FOTO O nouă linie de troleibuz în București CITEȘTE ȘI FOTO O nouă linie de troleibuz în București

De mai mulți ani, Renault promovează Dacia Spring drept cea mai accesibilă mașină electrică din Europa. Modelul crossover produs în provincia chineză Hubei are un preț de pornire de 20.800 de euro în Franța sau 15.800 de euro dacă se ia în calcul și subvenția de la stat. 

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
spring