VIDEO Shanghai face rapid pasul înapoi de teama COVID: 15 milioane locuitori, din nou în lockdown

VIDEO Shanghai face rapid pasul înapoi de teama COVID: 15 milioane locuitori, din nou în lockdown
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2022

La doar o săptămână de la încheierea unei perioade de două luni de lockdown, autoritățile din Shanghai au anunțat noi restricții și programe de testare în masă pentru coronavirus, măsurile instituiteîn districtul Mihang fiind extinse în alte șapte cartiere ale orașului, informează agenția DPA.

Unsprezece cazuri noi de COVID-19 au fost descoperite, ceea ce a condus la decizia de reintroducere a restricțiilor, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

În acest weekend, cele opt districte vor fi supuse testării în masă, aproximativ 15 milioane de locuitori fiind din nou carantinați.

După testarea în masă, doar acele sectoare în care vor fi descoperite cazuri de COVID-19 vor continua să fie supuse restricțiilor.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple

Shanghai a ridicat ultimul și cel mai controversat lockdown miercurea trecută, după două luni de restricții care au întrerupt lanțurile de aprovizionare afectând țări din întreaga lume.

China continuă să aplice strategia sa sanitară "zero COVID", ce constă mai ales în impunerea unor măsuri imediate de carantină și lockdown după apariția primelor cazuri de infectare cu noul coronavirus. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
shanghai