Anca Boagiu - numită în Consiliul de Administrație TAROM

Anca Boagiu - numită în Consiliul de Administrație TAROM
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2024

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu este membru în noul Consiliu de Administrație TAROM începând din data de 15 iunie. Mandatul noilor membri este de 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Carmistin, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”În urma finalizării procedurii de selecție, Adunarea Generală a Acționarilor a aprobat cu majoritate de voturi numirea în funcția de administrator în Consiliul de Administrație TAROM, începând cu 15.06.2024,  pentru Boagiu Anca Daniela, Bârcă Iuliana Cristina, Săsărman Monica, Iordache Costin Ionuț, Marcu Mirel Alexandru, Ursu Mihăiță și Idolu Iulian Daniel. Urmărind reglementările privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice (OUG 109/2011) AGA stabilește mandate de 4 ani pentru administratorii numiți, cu o indemnizație fixă lunară brută în valoare de 12.500 lei, numai dacă cuantumul acesteia se încadrează în Bugetul de Venituri și Cheltuieli aprobat al companiei, anunță compania.

România, a cincea lună la rând țara cu cea mai ridicată inflație din UE CITEȘTE ȘI România, a cincea lună la rând țara cu cea mai ridicată inflație din UE

În perioada următoare prioritățile companiei sunt legate de aplicarea planului de redresare pentru a asigura funcționarea economică sustenabilă a companiei, consolidarea poziției TAROM în sectorul transporturilor aeriene și oferirea de servicii de calitate pasagerilor, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
anca boagiu
tarom