Germanii de la KZWO, cu produse pentru vase de croazieră, yahturi, rulote și biserici, pregătesc o fabrică în România

Germanii de la KZWO, cu produse pentru vase de croazieră, yahturi, rulote și biserici, pregătesc o fabrică în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 24 apr 2024

Compania germană de mobilier tapițat KZWO, ale cărei articole sunt destinate, printre altele, vaselor de croazieră, yahturilor și rulotelor, dar și bisericilor, a intrat în România, pregătind, la Satu Mare, activități de producție a mobilierului, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

KZWO a ales Parcul Industrial Sud Satu Mare, unde compania italiană de electrocasnice De'Longhi va construi, după o investiție de 40 de milioane de euro, cea mai mare fabrică proprie de mașini de cafea din lume.

Compania a fost înființată în anul 2014 și relansată patru ani mai târziu, odată cu digitalizarea producției fabricii din Germania.

ULTIMA ORĂ ANPC verifică Temu și Shein CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ ANPC verifică Temu și Shein

KZWO proiectează și produce mobilier tapițat atât în baza unor comenzi individuale, cât și de volum.

Clienții KZWO provin dintr-o gamă largă de industrii, de la vase de croazieră și yahturi la rulote, hoteluri sau centre comerciale.

ULTIMA ORĂ CONFIRMARE Gigantul mexican Bimbo, care a preluat Vel Pitar, cel mai mare producător local de pâine, cumpără acum și cea mai vândută pâine din România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ CONFIRMARE Gigantul mexican Bimbo, care a preluat Vel Pitar, cel mai mare producător local de pâine, cumpără acum și cea mai vândută pâine din România

O altă linie de business este destinată bisericilor, după preluarea de către KZWO, în 2019, a companiei Meditatio, brand care a produs de-a lungului timpului tapițerii pentru bănci și scaune utilizate în peste 20.000 de unități de cult la nivel european.

viewscnt
Afla mai multe despre
kzwo
fabrică