Deichmann vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Deichmann vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2024

Retailerul german de încălțăminte Deichmann a încheiat anul financiar 2023 din România cu o creștere a vânzărilor de peste 11 procente, la 662 milioane lei, inclusiv TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De asemenea, compania a doborât un record cu numărul de perechi de pantofi vândute. Pentru prima dată, peste patru milioane de perechi de pantofi au fost vândute în magazine (2022: 3,97 milioane de perechi)

Compania operează acum 118 magazine în întreaga țară, precum și un magazin online și are 850 de angajați.

CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech

Cel mai mare retailer de încălțăminte din Europa investește și într-o rețea atractivă de magazine cu un design modern. Noul concept de magazin se caracterizează printr-un aspect modern, o senzație de spațiu generos, tonuri delicate de culori și mult spațiu pentru pantofi sport. Există deja un număr de 22 magazine cu noul concept în România. Anul trecut au fost deschise în total 7 magazine noi iar alte 10 au fost modernizate.

Anul acesta sunt planificate 6 magazine noi, iar 8 vor fi renovate în conformitate cu noul concept de design al magazinului.

Grupul a avut în 2023 în cele 34 de țări o cifră de afaceri brută de 8,7 miliarde Euro (net 7,4 miliarde Euro). Creșterea vânzărilor ajustate în funcție de valută este de peste șapte procente. În 2023 a crescut și numărul de pantofi vânduți la nivel mondial– aproximativ 184 milioane de perechi de încălțăminte în magazine și online (creștere de 1,4 procente față de 2022). Grupul opera, la 31.12.2023, circa 4.700 magazine și avea peste 49.000 angajați.

În conformitate cu statusul actual, un total de aproximativ 450 de magazine noi și modernizate sunt planificate pentru 2024 în întregul grup.

Compania de familie Deichmann a fost fondată în Essen în 1913.

viewscnt
Afla mai multe despre
pantofi
deichmann