FOTO Nusco Imobiliara primește o finanțare de 31,4 milioane euro de la OTP Bank România pentru dezvoltarea a trei clădiri din cadrul fazei a doua a proiectului Nusco City

FOTO Nusco Imobiliara primește o finanțare de 31,4 milioane euro de la OTP Bank România pentru dezvoltarea a trei clădiri din cadrul fazei a doua a proiectului Nusco City

Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2024

OTP Bank România a semnat un acord de finanțare cu dezvoltatorul Nusco Imobiliara, în valoare totală de 31,4 milioane de euro, pentru construirea primelor 3 clădiri din totalul de 7, aferente fazei a doua, din ansamblul rezidențial Nusco City, situat în zona de nord a Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Dezvoltatorul Nusco Imobiliara, controlat de familia italiană Nusco, a primit autorizația de construire pentru faza a doua a proiectului Nusco City, în luna octombrie 2023.

VIDEO Lucrări de modernizare finalizate la Aeroportul Oradea. Constructor ieșit cu succes din insolvență după aproape 9 ani CITEȘTE ȘI VIDEO Lucrări de modernizare finalizate la Aeroportul Oradea. Constructor ieșit cu succes din insolvență după aproape 9 ani

A doua fază a proiectului Nusco City va include un număr de 828 de apartamente, se va întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 mp de teren și va avea aproximativ 46.651 mp construiți, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri vor avea o înălțime de 2S+P+10E+E11 duplex și va livra primele 340 în Q3 2025. Investiția totală în această a doua fază a proiectului se ridică la peste 130 de milioane de euro.

FOTO Nusco Imobiliara primește o finanțare de 31,4 milioane euro de la OTP Bank România pentru dezvoltarea a trei clădiri din cadrul fazei a doua a proiectului Nusco City


Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 și a livrat prima fază, cu cele 622 de unități locative, în trimestrul II din 2023.

Pe o suprafață de 23 de hectare, pe locul fostei platforme Pipera, Nusco City va acomoda un număr total de peste 4.000 de apartamente, parcuri, zone verzi și infrastructură. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct.

Portofoliul Nusco Imobiliara numără proiecte, precum Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1; Nusco City Faza 2 – lansată și în dezvoltare; Nusco City Faza 3 - pregătită pentru lansare; și în plină dezvoltare a celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei -  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.300 de apartamente dezvoltate, iar anul acesta are în dezvoltare alte 312 apartamente și 121 de vile.

Familia Nusco a intrat pe piața românească în anii `90 prin achiziția fostei fabrici de prelucrare a lemnului din Pipera, pe care a transformat-o în producătorul de uși și ferestre Pinum. Nusco Imobiliara este divizia imobiliară a grupului italian.

EXCLUSIV FOTO Hagag are în vizor achiziția unei noi clădiri de birouri boutique în centrul Bucureștiului. A recrutat-o pe Ana-Maria Nemțanu să se ocupe de închirieri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Hagag are în vizor achiziția unei noi clădiri de birouri boutique în centrul Bucureștiului. A recrutat-o pe Ana-Maria Nemțanu să se ocupe de închirieri

Familia italiană Nusco urmează să înceapă construcția unei noi fabrici de uși și ferestre Pinum, în localitatea Moara Vlăsiei din nordul Bucureștiului, în care va fi mutată unitatea de producție ce funcționează acum într-o hală a fostului Combinat de Industrializare a Lemnului Pipera. Pe platforma din Pipera va rămâne doar un showroom Pinum, în contextul în care aici se construiește un proiect rezidențial major, care are deja circa 600 de apartamente.

Michele Nusco a început și dezvoltarea unui complex cu 121 de vile ce va fi amplasat pe un teren de peste 5 hectare din Tunari și în care va investi peste 30 de milioane de euro. Prima fază, cu 52 de vile, are ca termen de finalizare trimestrul al doilea din 2024, iar întregul proiect va fi livrat la finalul anului 2025.

viewscnt
Afla mai multe despre
nusco imobiliara
nusco city