ChatGPT va folosi conținutul Reddit în răspunsuri

ChatGPT va folosi conținutul Reddit în răspunsuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 mai 2024

Reddit și OpenAI au ajuns la un acord, prin care cea din urmă va dobândi acces la conținutul platformei de socializare, iar aceasta va integra funcții de AI dezvoltate de producătorul ChatGPT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

OpenAI și Reddit au anunțat că ai ajuns la acord, după ce presa americană a scris că cele două negociază o colaborare.

Pe de o parte, OpenAI va putea folosi conținutul din postările Reddit pentru a-și antrena soluțiile de AI. De asemenea, informațiile de pe Reddit se vor regăsi în răspunsurile date de ChatGPT.

Co-fondatorul OpenAI pleacă din companie după ce a votat pentru demiterea lui Sam Altman CITEȘTE ȘI Co-fondatorul OpenAI pleacă din companie după ce a votat pentru demiterea lui Sam Altman

De cealaltă parte, Reddit va putea implementa în cadrul platformei funcții de inteligență artificială dezvoltate de producătorul ChatGPT - o astfel de funcție ar putea fi rezumarea postărilor și a articolelor lungi.

OpenAI va deveni, totodată, partenerul de advertising al Reddit, anunță cele două companii. Asta, cel mai probabil, însemna că OpenAI va cumpăra publicitate pe Reddit.

Înțelegerea este similară cu cea semnată de Reddit cu Google în februarie, care aduce platformei de socializare 60 de milioane de dolari.

OpenAI a derulat negocieri cu mai multe publicații pentru a le folosi conținutul în scopul antrenării AI-ului. Doar în ultimele săptămâni, compania a semnat acorduri cu Financial Times și Dotdash Meredith.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
reddit
inteligență artificială