Bitdefender lansează un fond de investiții pentru startup-uri IT

Bitdefender lansează un fond de investiții pentru startup-uri IT
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2024

​​Compania românească Bitdefender lansează Bitdefender Voyager Ventures, un fond de investiții pentru startup-uri de securitate cibernetică, analiză de date, automatizare și inteligență artificială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Bitdefender Voyager Ventures se adresează startup-urilor de securitate cibernetică, analiză de date, automatizare și inteligență artificială la nivel global, cu accent pe Europa, și va participa la runde de investiții de tip seed sau Seria A.

FOTO Nou brand de telefoane lansat în România CITEȘTE ȘI FOTO Nou brand de telefoane lansat în România

Compania susține că Voyager Ventures va oferi startup-urilor, pe lângă capital, și ajutor strategic și operațional, pentru penetrarea pieței și creșterea afacerilor, inclusiv acces la expertiza din industrie, la tehnologiile complementare și la rețeaua de parteneri globali.

„Într-o perioadă marcată de progrese rapide și de noi provocări în domeniul securității cibernetice, Bitdefender Voyager Ventures reprezintă angajamentul companiei noastre de a inova și de a sprijini talentul antreprenorial de excepție în Europa și în întreaga lume. Experiența noastră solidă în construirea unei afaceri globale de lider în securitate cibernetică ne oferă o poziție unică pentru a ajuta fondatorii să dezvolte viitorul val de soluții inovative și să le aducă pe piață”, a spus Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender.

Prin direcționarea activității sale de investiții către startup-uri din domeniul securității cibernetice, analizei de date, automatizării și inteligenței artificiale, Bitdefender Voyager Ventures vrea să colaboreze cu echipe de fondatori puternice, pasionate de construirea de soluții inovative.

Ochelarii smart Ray-Ban Meta oferă funcții de AI și alte opțiuni noi CITEȘTE ȘI Ochelarii smart Ray-Ban Meta oferă funcții de AI și alte opțiuni noi

Cu un angajament de lungă durată față de promovarea creșterii startup-urilor de securitate cibernetică în Europa, Bitdefender a sprijinit de-a lungul anilor numeroase companii B2B și B2C, oferind îndrumare în domenii precum gestionarea produselor, expansiunea internațională, strategia de vânzări, relațiile publice, construirea de echipe și multe altele.

Bitdefender a deschis recent un nou centru operațional de securitate (SOC) în Singapore, pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților din Asia-Pacific și ale companiilor multinaționale cu operațiuni în regiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitdefender
fond de investiții