Cum să îți surprinzi echipa de Paște și să le arăți recunoștința cu Cardul Cadou Pluxee

Cum să îți surprinzi echipa de Paște și să le arăți recunoștința cu Cardul Cadou Pluxee
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 apr 2024

Paștele este o sărbătoare despre liniște și pace interioară, însă este și un moment de apreciere față de cei din jur – familie, prieteni sau colegi. Pentru antreprenori, poate fi o bună oportunitate de a-și arăta recunoștința față de angajații lor. Aprecierea față de ei este foarte valoroasă și poate fi sub forma unui cadou de cele mai multe ori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Dar cum poți alege cadoul perfect care să se potrivească tuturor? Cum poți să le arăți că îi apreciezi și vezi micile  victorii ale echipei tale în fiecare zi?

Pentru că alegerea cadoului potrivit este o adevărată provocare, partenerul global în motivarea și implicarea angajaților, oferă o soluție pe placul tuturor - Cardul Pluxee Cadou. Oamenii din echipa ta pot să își aleagă singuri cadourile preferate de la oricare dintre partenerii Pluxee din întreaga țară. Acesta poate fi folosit atât în magazinele fizice, cât și online. Pluxee are o rețea extinsă de parteneri, așadar, Pluxee Cadou oferă angajaților posibilitatea să achiziționeze o varietate mare de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la cosmetice, articole sportive, electrocasnice,  mobilier. Majoritatea oamenilor care primesc acest card preferă să cumpere bunuri din categoriile de fashion, electronice&electrocasnice, home&deco, jucării.

În plus, sumele încărcate pe cardul Pluxee Cadou sunt scutite de impozitul pe venit de 10% și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, în limita a 300 lei/angajat și/sau copil minor.

„Cardul Cadou Pluxee este mai mult decât un simplu gest, este un semn de recunoaștere pentru devotamentul și munca angajaților. Acesta oferă companiei beneficii fiscale, iar angajații au la dispoziție o rețea vastă și diversificată de magazine din care își pot alege cadoul dorit. Sumele încărcate cu ocazia Sărbătorilor Pascale sunt scutite de impozitul pe venit și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, în limita a 300 lei /angajat și/sau copil minor,” a declarat Florina Tâlvan, Product Manager, Pluxee România. „Pe măsură ce Paștele se apropie, încurajăm companiile să profite de această oportunitate, pentru a sărbători oamenii din cadrul organizațiilor lor și pentru a arăta aprecierea pentru victoriile de zi cu zi care conduc la succes.”

Comercianții parteneri pregătesc constant promoții exclusive pentru beneficiarii cardului Pluxee Cadou iar angajații care au acest beneficiu pot verifica lista completă a magazinelor partenere și a ofertelor disponibile cu ușurință de pe aplicația Pluxee. De asemenea, pot monitoriza soldul disponibil pe card, termenul de valabilitate și pot accesa istoricul tranzacțiilor pentru o gestionare convenabilă a sumelor de de card. Rețeaua vastă de parteneri și ofertele speciale unde se poate folosi Pluxee Cadou atât în magazine fizice, cât și online, aduc mai multe beneficii și economii pe parcursul întregului an. Verifică ofertele disponibile în Flanco, Smyk all for kids, Intersport, Hervis, Meli Melo, CCC, Cărturești, Libris.ro, Altex/ Media Galaxy, Sephora, Farmec, Yves Rocher.

Oferind Cardul Pluxee Cadou, beneficiile pentru echipa ta se extind dincolo de o simplă recompensă. Simplificând procesul de oferire a cadourilor de sărbători, elimini grija comenzilor întârziate și a logisticii asociate cu obiectele de împachetat și depozitat. Ai garanția că fiecare dar va fi inspirat și util pentru angajați. După emiterea inițială și încărcarea ulterioară cu suma dorită, acest sistem este comod, rapid și 100% sigur.

Articol susținut de Cardul Cadou Pluxee

viewscnt
Afla mai multe despre
cardul cadou pluxee
angajati