FOTO Două firme românești au câștigat licitațiile pentru pasaje pietonale în Ilfov

FOTO Două firme românești au câștigat licitațiile pentru pasaje pietonale în Ilfov
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2024

Autoritățile au desemnat câștigătorii licitațiilor pentru  elaborarea Studiilor de Fezabilitate și a Proiectelor pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire necesare construcției a 6 pasaje pietonale în județul Ilfov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

- Pasaj pietonal subteran pe DN1 (km 28+730) la intersecția cu DJ101B, în localitatea Tâncăbești: TQM MANAGEMENT SRL, cu suma de  308.000 lei (fără TVA)

Superiahturi submersibile pentru miliardari, oferta unei companii austriece. Vasul, cu un preț estimat la două miliarde de dolari, ar putea rămâne scufundat patru săptămâni CITEȘTE ȘI Superiahturi submersibile pentru miliardari, oferta unei companii austriece. Vasul, cu un preț estimat la două miliarde de dolari, ar putea rămâne scufundat patru săptămâni


- Pasaj pietonal subteran pe DN4 (km 8+929), în localitatea PopeștiLeordeni: TQM MANAGEMENT SRL, cu suma de  308.000 lei (fără TVA)
- Pasaj pietonal subteran pe DN5 (km 8+700), în localitatea Jilava: LIKE CONSULTING SRL,  cu suma de  302.000 lei (fără TVA)
- Pasaj pietonal subteran DN5 (km 9+800), în localitatea Jilava: LIKE CONSULTING SRL, cu suma de 302.000 lei (fără TVA)
- Pasaj pietonal subteran DN5 (km 12+600), în localitatea Jilava: LIKE CONSULTING SRL, cu suma de 302.000 lei (fără TVA)

FOTO Opel dezvăluie noua generație Grandland, cu propulsie electrică și autonomie peste Tesla Model Y CITEȘTE ȘI FOTO Opel dezvăluie noua generație Grandland, cu propulsie electrică și autonomie peste Tesla Model Y


- Pasaj pietonal subteran DN6, în zona Primăriei orașului Bragadiru: TQM MANAGEMENT SRL, cu suma de 308.000 lei (fără TVA)

FOTO Două firme românești au câștigat licitațiile pentru pasaje pietonale în Ilfov

Durata fiecărui contract este de 150 zile și cuprinde: 90 zile de zile pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (Etapa I) și 60 de zile pentru elaborarea Proiectelor pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire (Etapa II).

Cu afaceri anul trecut, de 5,9 milioane lei și 19 angajați, TQM Management este condusă de Dana Mihaela Bariz, din Iași, conform termene.ro.

A doua firmă câștigătoare, Like Consulting, a avut anul trecut afaceri de 4,8 milioane lei, cu 4 angajați, și este condusă de Sorina Ivan și Adrian Pănuță, din Teleorman, conform termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaje
drumuri