Electrica semnează o înțelegere cu un gigant din Abu Dhabi, controlat de familia conducătoare a Emiratelor Arabe Unite

Electrica semnează o înțelegere cu un gigant din Abu Dhabi, controlat de familia conducătoare a Emiratelor Arabe Unite

Foto Electrica

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2024

Electrica a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Esyasoft Holding  referitor la colaborarea pentru furnizarea schemei de implementare și finanțare/investiții pentru modernizarea și automatizarea infrastructurii rețelei de rețea, prin tehnologiile Smartgrid, infrastructură avansată de contorizare (AMI), infrastructură de încărcare a vehiculelor electrice, stocarea energiei și implicarea consumatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Date analizate de Profit.ro relevă că Esyasoft este deținută de Internațional Holding Company (IHC), Abu Dhabi, care face parte dintr-un conglomerat de afaceri condus de Tahnoon bin Zayed Al Nahyan, consilierul pentru securitate națională al Emiratelor Arabe Unite și fratele președintelui Mohammed bin Zayed Al Nahyan.

Memorandumul este valabil pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire. 

Viktor Orbán vine din nou în Transilvania CITEȘTE ȘI Viktor Orbán vine din nou în Transilvania

Scopul principal al acestui memorandum de înțelegere include, dar nu se limitează la:

• Colaborare la schemă de implementare și finanțare a modernizării și automatizării rețelei de rețea, AMI și alte tehnologii conexe.

• Formarea unui JV/SPV (Joint Venture/Special Purpose Vehicle) sau utilizarea oricărui alt cadru de colaborare permis de legislația și reglementările României și UE, după caz.

• Transferul de cunoștințe în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii de modernizare a rețelei de rețea și de automatizare.

Cum a virat Olanda puternic la dreapta și care sunt planurile noii puteri: „Cea mai strictă politică antimigrație din toate timpurile” CITEȘTE ȘI Cum a virat Olanda puternic la dreapta și care sunt planurile noii puteri: „Cea mai strictă politică antimigrație din toate timpurile”

Esyasoft Holding Ltd. este o filială deținută în totalitate de Internațional Holding Company (IHC), Abu Dhabi, specializată în furnizarea de de soluții de modernizare și automatizare a rețelei de rețea end to end, prin tehnologii Smartgrid, infrastructură avansată de contorizare (AMI), infrastructură de încărcare a vehiculelor electrice, stocarea energiei și implicarea consumatorilor, rețea de comunicații , IT, IoT și soluții avansate de analiză și inteligență artificială pentru utilități de energie, gaz și apă. Esyasoft furnizează soluții critice de automatizare și modernizare a rețelei la nivel global

Are birouri în peste 10 țări, inclusiv Emiratele Arabe Unite, India, Azerbaidjan, Țările de Jos, Regatul Unit și America, deservind peste 35 de companii globale de utilități. 

Luna trecută, premierul Ciolacu a fost cu mai mulți miniștri în EAU.

viewscnt
Afla mai multe despre
electrica
abu dhabi